• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHARELATED - spříznění na cestě
    rozbalit záhlaví
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    KUATO: Pravdu máš, náčelníku. Ano, kaktusy --- kaktusy jsou již rovněž aktivní, zde důkaz: sobota na Kampě.

    KUATO
    KUATO --- ---
    NATASHA: nevzdavej se bez boje - mas kaktusy, z tech se dela tequila a ta te udrzi nad vodou, kdyz bude nejhur :o). a dale - pust si od cimrmanu vypravu k severnimu polu a uvidis jake tam museli prekonavat tezkosti. a vzdali se? nevzdali.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    A jaro --- teprv se protahuje a vyčesává stará hnízda, ale bude divotvorné. To už se ví.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    KUATO: Ó, ano, konec světa, ovšem - o vás se nebojím, vy přežijete.

    A my degenerovaní stejně chcípneme, jakmile spadne Nyx :)
    KUATO
    KUATO --- ---
    NATASHA: jake? ach, dlouho uz ocekavane. letosni zima byla obzvlaste vypecena. holomrazy bez snehu nam pripravily vesele chvilky, kdyz nam zamrzla voda a asi mesic jsme chodili s kyblama vedle do vymenku, kde bohudiky tekla :o). tudiz mame za sebou uspesne zvladnute manevry a takto zoceleni jsme pripraveni celit konci sveta. hlavne musi byt dost svicek na sviceni, dreva na topeni a alkoholu pro dobrou naladu!
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    --- dnes, hleďte, máme arabský měsíc.

    A jaro? Jaké je letos?
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    SNOP: Au! Ty prevíte bídná.
    A to jsem myslela, že bychom mohli zajít na oběd.
    SNOP
    SNOP --- ---
    natasha porozumi:

    NATASHA
    NATASHA --- ---
    The Most Astounding Fact
    http://vimeo.com/38101676
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Pokud jste se pokoušeli patřit tam, kam vlastně nepatříte, a neměli jste úspěch, měli jste vlastně štěstí. Můžete sice být vyhnancem, ale ochránili jste svou duši. Když se někdo bezúspěšně pokouší někam patřit, dochází k podivnému fenoménu. I když je vyvrženec odehnán, je zároveň vehnán do náruče své skutečně duševní rodiny, čímž může být studium, umění nebo skupina lidí. Je horší zůstat tam, kam člověk vůbec nepatří, než se ztracen nějaký čas potulovat a hledat duševní spřízněnost, kterou člověk potřebuje. Nikdy není chybou pátrat po tom, co člověk potřebuje. Nikdy.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    SNOP: To se mi zastesklo...
    KUATO
    KUATO --- ---
    SNOP: neroznecuj v cloveku tuzby, certe :o).
    SNOP
    SNOP --- ---
    AIM_FREEMAN: Hehe, to bych si nikdy nepomyslel, ze kdyz se mluvi o prochazeni uchem jehly, mysli se prochazeni zleva doprava :-)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KUATO
    KUATO --- ---
    KUATO: vcera me dostala dcera, jak drze odmitla uklidit si po sobe neskutecny bordel na stole, kdyz zkoncila s malovanim vodovkama. vsude kaluze barevne vody, hrsti postrihanych papiru. co by se ona namahala s uklidem. vzdyt ma na to slouhy. zrejme si neuvedomuje, ze i slechticny koncily v minulosti cas od casu s hlavou na spalku a pozdeji v kosiku :o). ovsem podruhe me dostala asi o hodinu pozdeji, kdyz za mnou prisla sama od sebe do chleva, kde jsem zrovna dratkoval ramky pro vcely, ze mi jako bude pomahat, pac to umi, pac to delala uz loni a opravdu tam vydrzela asi pul hodiny velmi samostatne pracovat. tak jsem se zasil vedle do laborky a cetl si. jojo, vim, ze az ji tu jeji hlavicku roztomilou jednou urubnu, ze se mi po ni bude styskat :o).
    EVA_
    EVA_ --- ---
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    Vsechno nejlepsi do noveho roku Vam vsem ;o)
    SNOP
    SNOP --- ---
    EVA_
    EVA_ --- ---
    LESANKA: Ano, ano.:-) A když začnou nemoci...v lednu stačí homeopatie, v květnu dopr..ele pátý antibiotika a v červenci hurá, nemám antidepresiva.
    KUATO
    KUATO --- ---
    Lesanka: jj, mam to podobne. Jeden den mi prijde, ze jsou deti uplne super a vydrzim se jim venovat. Druhy den tak serou, ze bych jim obema palicu urubil :o). Ale samozrejme ted uz je to dobre, clovek uz si zvykl, narozeni prvniho byla mnohem drsnejsi zatezova zkouska :o).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam