ahoj, mám velké problémy s močovým měchýřem, je mi 24 a tak od 18ti let trpím na záněty, které mívám často po sexu a jsou mi vždy léčeny antibiotiky, které hned zabraly a bylo vše ok. Záněty se ale vracely, a to klidně i po týdnu, jindy třeba byl pul rok klid. Nyní ale už 3 týdny trpím pocitem na močení, pořád mam pocit plného močového měchýře, bolí mě na zmáčknutí jako by byl uplně plny, téměř na doraz, přitom jsem čerstvě vymočená. Poprvé mi an to nic nezabralo, ani antibiotika, čaje, kapky...mám to nejlepší na trhu, byla jsem na vyšetření v Motole, jak na urologii tak na gyndě- vše ok...Jsem zoufala, už nevím co mámd ělat, nemužu se na nic soustředit. Neustupuje to, je to na bodě mrazu, ani horší, ani lepší. Bolesti nemam, fyzicky je mi jinak dobře, jen pořád ,,plny" močák- na ultrazvuku na urologii mi řikali, že ho mam prázdny, ale ja už to skoro ani nemohla vydržet..ovšem paradoxně v noci močit nechodím. V září jsem objednana k homeopatovi, protože velice často trpím spíše problémy, které jsou psychosomatické- bolesti žaludku, močový měchýře, krev ve stolici, prujmy...angíny a chřipky se mi vyhybají. Mužete mi prosím někdo poradit?