• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    STAYFRESH: Ani ne.

    Dneska byla svolaná výrobní porada. Nikdo nepřišel. To znamená, že recepční, který ji měl svolat, se na to vysral, nebo že tu všichni všechno bojkotujou.

    Druhá recepční má diplomatickou chřipku nebo co, takže kromě jiných radostí sedím v té recepci já. Teoreticky umím vystavovat účty a podobně, ale zatím jsem to nikdy nedělala. Jestli mi to půjde jako vystavování faktur, tak bude ještě veselo.

    Kuchyň si zase dělá, co chce.
    STAYFRESH
    STAYFRESH --- ---
    Nechces si zalozit blogysek?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    No nic. No. Žeano. Tak nic, mno. Tak. No. Tak nic. Takže tak. Peklo.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    No nic. Jsem tu náčelníkem a ani trochu se mi to nelíbí, už proto, že potřebuju udělat uzávěrku a není to na koho hodit.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Jaké je tajemství slavné vietnamské polévky pho? | Dobrá chuť | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/jake-je-tajemstvi-slavne-vietnamske-polevky-pho-fth-/dobra-chut.aspx?c=A130129_133334_dobra-chut_mc

    Nudle se musejí dělat ručně, nesmějí být ani noc tenké, ani moc tlusté a nesmějí být starší čtyř hodin, vysvětluje. Zázvor se griluje a vývar z hovězích kostí a koření se na velmi mírném ohni vaří nejméně osm hodin.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ZOIDBERG: HYENA:

    Červený trpaslík - psí mleko - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=F-lw_nx27Jw
    HYENA
    HYENA --- ---
    RAB1T: Kravské mléko. To už je drahně let, co došlo. Čerstvé, jakož i sušené. Nouzové rezervní zásoby. Jsme na psím mléku :)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    RAB1T: Vzhledem k dumpingové ceně kravičkového mléka jsou však tyto možnosti spíše nepravděpodobné, i vejškrab z kotle z kafilerky by byl dražší...
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    ZOIDBERG: taky mne napadlo pověstné krysí mléko
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    GENTIANA: Pravda, nikde není psáno, že je to mléka, a pokud ano, tak z jakého... hlavou se mi honí děsné možnosti.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MUTHA: to je mi samozřejmě jasný, ale nic to nemění na faktu, že je to hrozný.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    GENTIANA: zrovna frischli sme jeden cas brali a je celkem dobra
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    VANEK: noooo, obří litinovou plotnu zapneš a je zapnutá... a jestli na jedný půlce stojí hrnec, nebo jestli topí zbůhdarma, je už fakt tak trochu jedno. Což je ale zase ta organizace práce.

    Dělám objednávky a čenichám na internetu a narazila jsem na artikl zvaný živočišná smetana. Jako fakt.
    Smetana na vaření 20% - živočišná - FRISCHLI | Objednat zboží | Bidvest
    http://www.objednatzbozi.cz/ItemDetail.aspx?id=541233
    Dneska se mi asi nechce trollovat, ale ukládám a někdy si tam zavolám, co si jako přesně představují pod pojmem živočišná smetana, z jakého živočicha je to vyrobené a jestli je to sebrané z mlíka, nebo jestli to vaří ze štětin a paznehtů. Protože, co to do prdele má bejt? To za chvilku budeme říkat rostlinná mrkev, rostlinná mouka, houbné/mykotické/vimjá žampiony a rostlinně-bakteriální kysané zelí? Proti podobným verbálním prasárnám bojovali již staří Číňané a furt je ten svět stejně v prdeli.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Ja si vzdy vzpomenu na "Vlak detstvi a nadeje", kde Ruzickova varila z levneho konskeho masa chutny hovezi gulas :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    GANBOY: proti konině nic (sám jí můžu), ale přijde mi zvrhlý koupit si hovězí burger (s obsahem koniny a prasete, když pominu upozornění, že může obsahovat stopy soji, ořechů, mandlí, korýšů a dalších dobrot (který je dnes takřka na všem) :-(
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Uvažoval jsem, že bych ho příště přidal do domácích klobás, ale záleží, co bude zrovna k mání. Svíčková je samozřejmě zbytečně kvalitní, stejně to projde mlýnkem, ten to srovná. Jo, kde jsou časy plných chlévků a králíkáren...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GANBOY: vynijkající. Za velmi slušnou cenu jsme koupili koňskou svíčkovou v makru, i když mraženou, a bylo to na grilu božské.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    konina je dobry maso nahodou.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    ZUZKAOU: V Polsku je pořád koní dost - myslím pracovních, ne těch hubených hajter, co mají lidi na ježdění - no a co s ojetým koněm, že? Jen mají lidi proti konině předsudky.
    LOOKBETTERNAKED
    LOOKBETTERNAKED --- ---
    VANEK: kosti vaříš podstatně dýl, tam podle mě v nákladech vyskočí i elektřina/plyn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam