• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Hlášení z terénu. Machalík zavře oči, aby mu nepopraskaly žilky.

    Já je zabiju!!!!!!! Ty zasraný blbky běhají pro rohlíky do krámu, protože došly rohlíky. A na co máme, zeptám se, ty tři bedny mraženýho pečiva pro případ nouze? Abychom nemuseli běhat pro rohlíky do krámu, víme? Zasraný blbky se na sebe koukají a krčí rameny, že to jim ale nikdo neřekl. Připomněla jsem, že tři ze čtyř byly u toho, když se mražený pečivo přebíralo a že jsem ještě dvakrát opakovala, že to je pro případ nouze, ne, že se přestane objednávat čerstvé. Pak jsem jim cvičně vynadala, že ví, kdo s kým, ve třech přilehlých okresech, ale nejsou schopné se domluvit, co mají ve skladech.

    Mezitím jsem roztopila konvekťák a rozmrazovala, protože zasraný blbky nechápaly, jak se rozpéká pečivo. Pak mi vysvětlily, že to je zbytečný, že za hodinu končí snídaně, to asi nebylo potřeba.

    Pak jsem se šla podívat do skladu, pro přehled a taky zjistit, proč zase objednáváme ramu a podobné věci. Kromě jiného jsem tam našla ty kýble se čtyřma slibama a jinýma ňamkama od Knorra, které jsem zakázala používat. Tohle už bylo domluveno, že se mám na knorra, maggi a spol. vysrat, anžto za šest týdnů nastupuje nový šéfkuchař a ten si to políská sám.

    No a provozní se mě nechala ptát, co jako má dělat, když host vrátil maso, že je polosyrový, že to přece nemůže vystornovat, protože to by pak někde ta porce chyběla. Naštěstí můžu být sarkastická do alelujá, protože tady sarkasmus nepoznaj, no a když jsem se zeptala, jestli jako očekává, že host bude platit zvrzané jídlo, tak naštěstí uznala, že to by sa němalo.

    Svět by byl podstatně jednodušší, kdyby každej pingl a přidržtaška byl na intelektuální úrovni dvojitého doktora libovolných věd, ale lidi jsou prostě blbí.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RAGNAROK: niektorí asi sú, ale ja fakt nie
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    MACHALIK, ALONSY: ale ja prece nikde netvrdim, ze cesi jsou narod superpracantu a cr zeme zaslibena.. jen nesouhlasim s tim, ze jsme narod nemakacenku, ojebavacu a povlu.. mezi zamestnancem roku a mrdkou na podpore existuje podle me dost verzi zamestnanych a pracujicich jedincu..
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    CLAVEN:
    Tak to jsem rad ale skoda ze ses nechytl na flejm. :) Mel jsem zato ze slovaci jsou proti cehunum velci vlastenci.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RAGNAROK: ja som národnú identitu nikdy nemal (v priestore melting potu strednej Európy mi koncept národnej identity pripadá komický, ostatne som sám Slováko/čecho/nemco/maďar), ale v pase mám stále slovenské občianstvo.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    MACHALIK:
    kde sto vzal ze claven je slovak? on uz davno svoji narodni identitu ztratil a zakryva to tim ze na nyxu pise slovenksy.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Já vám nevím, a že zrovna v tomhle konkrétním klubu jsme se teda postavili do takovýho pěknýho světla! Podobný reakce bych čekal třeba v Můj první milion tvrdou prací nebo tak někde, ale tady, v klubu věnovaným pořadu o zmrdech a vohnoutech, si najednou hrát, že my jsme ten národ, kterej jde ostatním příkladem... to vás musel dost nasrat, slovák, co?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CLAVEN: Fetovat ani nemusí, stačí úplně ignorovat internetové diskuze, zprávy a české zpravodajské servery, výsledky voleb a podobně :-)
    Pak bych taky měla pocit, že vlastně žijeme v ideálním světě, orientovat se jen podle svých pár známých :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CORIOLANUS: áno, ja tiež, ale keď máš pocit, že Čechy sú krajinou poctivých pracantov, tak asi niečo fetuješ.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    CLAVEN: a páči či nepáči sa ti u nás v čechách?
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    CLAVEN: fakt ten pocit nemam.. naopak mam kolem sebe lidi, kteri makaji vic nez by bylo zdravo (a ne, nejsou to podnikatele nebo manazeri).. zrejme zijeme kazdy v jine socialni bubline.. v te me se prilis povlu nevyskytuje..
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CORIOLANUS: eh wut?
    skús kamarátky slovenky poprosiť, nech ti môj post preložia, zdá sa, že si mu celkom nerozumela.

    či sa mi v čechách páči alebo nepáči nemá nič spoločné s tým, že česi proste sú z veľkej časti národ ojebávačov a nemakačenkov (rovnako ako slováci, poliaci a všetok podobný póvl z bývalého východného bloku).
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    CLAVEN: hele, ani z daleka nejsem patriot a uprimne si myslim, ze nemam byt jako cech az tak na co pysna, abych se v hrud bila.. a byt moje nejlepsi kamaradky jsou slovenky, ktere v cechach ziji, i jim bych na podobne zalozpevy odpovedela "pal do pici, kdyz sa ti tu nepaci".. a tim bych tohle OT asi ukoncila ;)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Historie.cs — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10150778447-historie-cs/213452801400005/

    K té Rettigové a spol.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MAR_TINA: namátkově: smetana Yoplait, Interspar, měděné nádobí a myslím, že nějaké nože
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ale uvědomila sem si, proč se Pohlreich tak bojí současné české kuchyně. Asi mu ji ukazoval Sapík a ten vaří jak moje venkovská babička v době zabijaček (a před 20 lety).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já musím říci, že nedůvěřuji lidem, jejichž ksicht se objeví na nějakém výrobku. A taky nekupuju výrobky s ksichtem, ze zásady.
    Pohlreich byl, tuším, na kysané smetaně . Yoplait pořádný hnus.
    A specialista Havlíček zas na nějakých müsli a sušenkách. Oba u mě klesli. A zároveň si myslím, že to oba nemají zapotřebí, mají svou prosperující firmu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CORIOLANUS: čiže to nie je pravda?

    lokálpatriotizmus začína byť zábavný až tak od 50m obyvateľov, khemo, dovtedy je len veľmi trápny.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    CLAVEN: Svetovú haute cuisine? Proč to, probůh, hned ženeš do extrému? Aby se ti líp argumentovalo? Nikdo se tu nebavil o specialitách za tisíce, ale o tom, že by si česká kuchyně měla brát inspiraci všude možně v zahraničí. Četl jsi ten rozhovor vůbec, nebo tě jen baví rýpat? Navíc, pokud si dobře pamatuju, byl i v restauracích v rámci Prahy.

    A vůbec, nic to nemění na faktu, že si protiřečí. V těch restauracích totiž neříkal nic v duchu "sice ta česká kuchyně stojí za vyliž prdel, ale dejte na mě a jděte do ní, protože vám to přinese ekonomickou prosperitu". Čím dál víc si myslím, že se chce akorát zviditelnit.. a udělá pro to cokoliv..
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    CLAVEN: jeste vtipnejsi, nez kdyz na cechy nadavaji cesi, je kdyz na ne nadavaji slovaci, co ziji v cechach :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam