• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    FARIN
    FARIN --- ---
    PASTEL: tak treba ja jsem byl na par kurzech v pakulu a rozhodne to vyhozeny penize nejsou. (trena proti chefparade ktery jsem kdysi dostal darem je to uplne jina liga)
    Oni ti sami reknou ze recepty si muzes najit na webu, ale moznost si vsehcno intezivne osahat, na cokoliv se zeptat a videt jak do dela nekdo kdo to umi za to imho stoji. A atmosfera tam je super.
    Obcas byva trochu problem s koncetnraci na u posledniho receptu, protoze neustale dolivaji celkem dobry vino :) (ale uz jsme se tam naucil zacinat strikem :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PASTEL: tak kdyz uz tam jdes a jsi za to ochotnej vysolit, tak te to asi nezklame, kazdyho vec, ja si recept/postup radsi za ten cash desetkrat zkusim podle ruznejch tipu a navodu; kazdopadne jsem to neminil v hodnoticim smyslu, proste to interpretuju jako osvetovej porad, kterej si na sebe vydelava mimo jine i "product placementem"
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    STRANGERD: btw. když jsme u těch těžkejch prachů, neznám osobně nikoho kdo na těch kurzech byl, ale na internetu čtu samý nadšený pochvaly (což neni nic průkazného) ale ještě jsem nečetla žádnou recenzi ve znění typu: "vyhodil jsem prachy z okna celkem nic jsem se nenaučil"
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    STRANGERD: Tak jako vyvar snad pri nejhorsim zvladnes i podle kucharky ne ?

    a potom i kdyby to byla forma reklamy na jeho institut (coz tam je citit, ale IMHO ne zas tak moc), tak porad to toci za vlastni penize a nikoho nenuti se na to koukat.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    CORIOLANUS: imo hlavne ty posledni dve moznosti, to jest delejte si vyvar z kosti a naucte se to za tezky prachy u nas .)
    MICKK
    MICKK --- ---
    CORIOLANUS: na co je ti bujon kterej nemá chuť, byť bez chemie?
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    TOOMIX: ja koncepci toho poradu moc nechapu.. ukazal nam kterej bujon "chutna po kuratku" ale ne, kterej je nejmensi sracka.. zatimco ten top je plnej glutamtu, to ze je ten sypkej od alnatury neobsahuje prazadnou chemii, to nezmini.. je to teda o tom - kdyz uz jite sracky, jezte ty co chutnaji nejlip? nebo se snazi hledat nejmensi zlo? nebo je to jenom prostredek k tomu, jak lidi presvedcit, aby si delali polivku z kosti? nebo reklama?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Peklo na talíři: Kuřecí bujóny - Pořad: Peklo na talíři, Video na Stream.cz (ID: 794899)
    http://www.stream.cz/peklonataliri/794899-peklo-na-taliri-kureci-bujony
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    MAKII: K ochutnávání nedojde, tedy ne mou osobou... :-)

    ZOIDBERG: Od někoho, kdo má v niku kraba, bych očekával, že rozeznávání podle chuti je to poslední, co ho zajímá,.... není v popředí zájmu jiný ze smyslů? :-)

    Futurama - Dr.Zoidberg - Víc Víc Víc - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Ebhi2xHstSE

    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    SYNTHY: Až příjdeš na spolehlivou metodu, jak podle chuti rozeznat psí maso od např srnčího, tak řekni :-)
    MAKII
    MAKII --- ---
    SYNTHY: zvládneš vařit i bez ochutnávání, nebo se "kousneš"? .. možná hloupej dotaz, ale já bez průběžnýho ochutnávání neuvařím skoro nic a odpůrci masa, který znám, se šklebí i na omáčku.
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    .... Tak už jsem se smazal i u sousedů specializujících se na maso, páč k reakci nedošlo ( zřejmě jsem se diskvalifikoval zmíňkou, že maso nejím a k procesingu jsem byl vyzván jen stran prášení se na mijotcook ), ale proforma, kdyby výsledek někoho zajímal, ukázalo se, že se jedná o "krk z vysoké" ( myslivecká mluva ) a přední běh, neboli plecko a rozhodně to není jelen ale srnčí a malé ... Celá taškařice po procesingu hodila 946g masa a po protažení lákem bude aplikován směr guláš s prvky pikantní zavařeniny la povidla a rudá rudost jako nositel tekutiny. Kynologické okénko bude muset počkat na pozdější dobu... :-)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Kam jsi to hodil, na top žrádlo klubech to nikde nevidím:)
    Hlavně ne k Babicům :))).
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    TOOMIX: Už jsem našel správné auditko, hodil jsem link, jak mi někdo zareaguje, tak se smažu....
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Měl bych tedy upřesnit, že kynologie je mi taktéž vzdálena? ;-)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    SYNTHY: mozna ten jelen stekal :))
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    CLUBEER: Zejo :) Na tohle bejvaj ukrajinky nebo uklizecky.Proc by mel jako po sobe kuchar komplet uklizet kdyz sou na to lidi. Kdyz sem delal v Ambiente tak tam platilo ze kucharovi hadr do ruky nepatri
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Díky za tipy, sám dokumenty o jídle moc nehledám, jsem rád, že nás tady zásobuješ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam