• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CAPTAIN_TACUD: to máš stejný, jako to "lepidlo" na maso, to je ale větší voser ;)

    Meat Glue Secret - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=hXXrB3rz-xU

    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    ZUZKAOU: neresim normalni mrtvolne uzene! ale nastavovani uzeneho ze susene krve!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ZUZKAOU: nedal jsem to sem jako fuj, ale spíš jako informaci ;)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A želatina jsou rozvařená kopyta a chrupavky a vejce jsou ekvivalent ženské menstruace. Jako pokud je někdo Svědek Jehovův, tak s tím má oprávněný problém Židi a muslimové by uzevné vepřové stejně jíst neměli.

    A pokud jíte maso, tak prostě jíte mrvtolu. Se stim smiřte a nebo to nejezte.

    Jinak je ale postoj fůůůůůůj krev je jen reziduum magického myšlení.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    TOOMIX: du blejt
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Masokombináty nastavují uzené práškem ze sušené krve, zjistil test - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/test-uzene-maso-v-cesku-0v2-/ekonomika.aspx?c=A130321_193656_ekonomika_ert
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    MUTHA: záhlaví!!!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ZCR: Chybí jen omáčka z čerstvých pomyjí.
    ZCR
    ZCR --- ---
    MAR_TINA: medium rare upravená mycí houbička, která po rozkrojení roní krůpěje horkého jantarově žlutého jaru!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    krom toho se houbičky prodávají už dlouho, za 12Kč/100g.

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZOIDBERG: ale lze do nich napíchat skoro neomezeně vody. Křehčené houbičky.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    NIGHTFURY: Když to přepočteš na hmotnost, jsou houbičky moc drahé :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Rozhovor s výkonným ředitelem Českého svazu zpracovatelů masa Janem Katinou o kvalitě masa
    Český rozhlas Radiožurnál (archiv - Dvacet minut Radiožurnálu)
    http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2849883
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    NIGHTFURY: Psss, to je nutné spořivým bydlenkám utajit.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Jenomže to by byla, i kdybys podobnou metodou znásilnila houbičku na nádobí..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WITTGENSTEIN: když ho pomažeš sklenicí tatarky, přikryješ strouhanou cihlou a upečeš, tak bude v pekáči dobrá šťávička. ;)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Šťavnatostí se výrobci křehčeného masa zaklínají standardně. Otázka je, zda maso není náhodou šťavnaté jen syrové, neb při tepelném zpracování má nastříkaná voda tendenci vytéct (předváděl to tuším Titus Eliáš s Pospěchovou na iHned).
    DIVER
    DIVER --- ---
    TOOMIX: no, me jeste zaujala "stavnatost" :)

    Přestat prodávat napíchané maso se Albert neodváží. Podle mluvčí Aholdu se totiž takto upravené maso těší mezi zákazníky značné oblibě. „Nejen kvůli konkurenceschopným cenám, ale také díky velmi dobrým chuťovým vlastnostem, zejména šťavnatosti,“ dodává.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Omlouváme se, kaje se Albert za předražené maso napíchané vodou | Moje peníze | www.lidovky.cz
    http://byznys.lidovky.cz/...o-napichane-vodou-pbf-/moje-penize.aspx?c=A130320_142526_moje-penize_mev#utm_source=idnes&utm_medium=text&utm_campaign=sph

    "... Proto jsme se rozhodli realizovat průzkum zákaznických preferencí zaměřený na srozumitelnost značení...."

    to jsem zvědav, jestli někoho s takovým průzkumem u nás v Albertu potkám...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Už by to mělo být veřejné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam