• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    JANZAT
    JANZAT --- ---
    GANBOY: Hele, mozna, ze kdyby ji nekdo nadaboval, tak by to nebylo tak strasny...
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: A už je to tu zas, akorát že v Británii jsou dost pozadu:
    Mother finds a brain in a packet of Lidl tomato sauce | Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2423372/Mother-finds-brain-packet-Lidl-tomato-sauce.html
    A spokesman said: ‘The substance is currently with the Environmental Health Office, but our initial thoughts are that it’s something tomato-based.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    podle pevne vypraveci zaciklenosti ve vzorci: jasne, rodina, vlastne, rodina, jasne, rodina, vlastne, rodina.... mam podezreni ze je to tukovej klon haliny pawlovsky.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    muaaahhh!!! a jak ta prasnice kraji cokoliv! odmitam verit ze tahle kreatura ma jakoukoliv zkusenost s varenim cehokoliv z cerstvyho.

    zacinam patrat kteryho produkcniho/programovyho reditele CT je tahle obluda manzelka/dcera/teta/cokoliv...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    civole, tu cesnecku vari podle me poprvy v zivote.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ta zenska vypada jako prase a mluvi jako cune.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    KUNHUTA: jezis, to je fakt pica.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ZOIDBERG: Rozhodně Kitchen Confidential, když ho v roce 2012 dotiskli.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Zkratka nejprestižnější kulinářské škoy v USA je CIA? Velmi úsměvné :-))
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    WITTGENSTEIN: Bourdain je dobrý, a snad se i u nás jeho knížky prodávaly docela slušně.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    VANEK: "Takže ty chceš být Šéf? Brr!" ;)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VANEK: On je tu Bourdain docela překládaný autor - viz http://www.kosmas.cz/autor/14588/anthony-bourdain/ - ale zrovna tahle knížka sebraných sloupků přeložena nebyla.
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Excellent. Absolutely. To by měl někdo přeložit ;-)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Ještě k těm kulinárním školám.

    So You Wanna Be a Chef<br/>— by Bourdain | Michael Ruhlman
    http://ruhlman.com/2010/09/so-you-wanna-be-a-chef%E2%80%94-by-bourdain-2/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VANEK: s margarínem maj lidi taky často problém :-D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SKRU:Nevim, je to dýl:)
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    VANEK: Náhodou, objevil jsem v jedné staré kuchařce recept na pečené brambory. (oloupat,1min vařit,osušit,podlít tukem,cca 5min osmažit a pak dodělat v troubě) a to je zřádlo panečku :)
    SKRU
    SKRU --- ---
    87HIGHFLYER: tak to musely bejt naky bonusovy dily:)))
    VANEK
    VANEK --- ---
    ALONSY: Čili pečené brambory se solí a možná trochou margarínu, a pramenitou vodou. Pozat je do jeskyně tři hodiny pěší cesty v horách a jak by ji to přišlo k chuti!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    (Přiznávám se, mě by na ně asi dostali!:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam