• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    CAPTAIN_TACUD: ten rozhovor mi přišel náhodou docela příčetný. Jasně, titulek a perex jsou ryzí bulvár z lidovek, kde se píše úplně něco jiného než pak ta ženská říká, ale když se pustíš přímo do rozhovoru, tak docela ujde.

    Pobavil mne jeden odkaz dole na jiný článek s titulkem Český Jamie Oliver? V sedmnácti uvařil celou kuchařku. To je snad mladej Lecter a ne Oliver, ne? ;)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    CAPTAIN_TACUD: čet si ten rozhovor v tištěný verzi? Já o ní vim prd, ale z toho rozhovoru mi nepřijde, že by byla namachrovaná píča, jak poznamenal šeldon.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Namachrovaná píča. Takových je plná Morava.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    co to jako je za "hvězdu moravy" ???

    Vařit u Jamie Olivera je práce pro cvičené opice, říká česká kuchařka Kamura | Lidé | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...vor-s-kucharkou-kamilou-rundusovou-f1y-/lide.aspx?c=A140911_160541_lide_sij
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    DR_COOPER: big Fish fight, ten treti je heston
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    Nevite nekdo, jak se jmenuje ten porad na Channel4, kde ucinkoval Ramsey, Jammie Oliver a jeste ten treti, tusim, te se jmenuje HUgh?
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    BBC Food & Drink

    http://www.bbc.co.uk/programmes/b03mzc66

    Michel Roux Jr
    http://en.wikipedia.org/wiki/Michel_Roux,_Jr.

    Two Michelin starred chef Michel Roux Jr is a familiar face to viewers, having appeared as a judge in five series of BBC Two’s MasterChef: The Professionals, as well as presenting Michel Roux’s Service (BBC Two), in which he transformed a group of young novices into top-tier front-of-house waiters and sommeliers.

    Kate Goodman

    Straight-talking drinks expert Kate Goodman joins Food & Drink with a pledge to demystify the world of fine wines, beers and good quality spirits. Kate, who set up her own award-winning wine company 10 years ago, vows to prove that marrying the right drink with the right food can be the making of a meal –
    whatever your budget.

    http://www.uloz.to/xcooA5vo/food-and-drink-2013-christmas-special-hdtv-x264-c4tv-mp4
    http://www.uloz.to/xkLD9Rdj/food-and-drink-2013-s01e01-720p-hdtv-x264-c4tv-mkv
    http://www.uloz.to/x8Jq8UX8/food-and-drink-2013-s01e02-720p-hdtv-x264-c4tv-mkv
    http://www.uloz.to/xrUKRXZu/food-and-drink-2013-s01e03-720p-hdtv-x264-c4tv-mkv
    http://www.uloz.to/xfeNJt87/food-and-drink-2013-s01e04-720p-hdtv-x264-c4tv-mkv
    http://www.uloz.to/xh7qaDKp/food-and-drink-2013-s01e05-720p-hdtv-x264-c4tv-mkv
    http://www.uloz.to/xK3Ao7PK/food-and-drink-2013-s01e06-720p-hdtv-x264-c4tv-mkv
    http://www.uloz.to/xJ8cS5K1/food-and-drink-2013-s02e01-hdtv-x264-c4tv-mp4
    http://www.uloz.to/xfjTpPkh/food-and-drink-2013-s02e02-hdtv-x264-c4tv-mp4
    http://www.uloz.to/xNiMrbye/food-and-drink-2013-s02e03-hdtv-x264-c4tv-mp4
    http://www.uloz.to/xN95zwjJ/food-and-drink-2013-s02e04-hdtv-x264-c4tv-mp4
    http://www.uloz.to/xCqFKMbB/food-and-drink-2013-s02e05-hdtv-x264-c4tv-mp4
    http://www.uloz.to/xUdSE2Ub/food-and-drink-2013-s02e06-hdtv-x264-c4tv-mp4
    http://www.uloz.to/xSCTePV5/food-and-drink-2013-s02e07-hdtv-x264-c4tv-mp4
    http://www.uloz.to/x8SoA5vo/food-and-drink-2013-s02e08-hdtv-x264-c4tv-mp4
    http://www.uloz.to/xa8XcP13/food-and-drink-2013-s02e09-hdtv-x264-c4tv-mp4
    http://www.uloz.to/xoZ1Xbpc/food-and-drink-2013-s02e10-hdtv-x264-c4tv-mp4
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    CAPTAIN_TACUD: mam zkouknuto cele, v druhe serii jsem koukala, ze jeho zadek uz maji rozmazany, asi dostali po prstech :)
    jinak si tam teda hodne hraje na psychologa.. nez na hoteliera/restauratera

    a uprimne.. spousta tech mist ma prsote ten samy probnlem
    - vari polotovary
    - maji spinavy a zastaraly pokoje
    je jasny, ze kdyz jim do toho nekdo naleje vybaveni za 100k usd a uklidi tam, tak se to dost zvedne :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DR_COOPER: dost chaby. Co na tom nechapes?
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    POHODAVOLE: Hmmm, tak to nechapu, ja tam chodim pravidlne a nikdy jsem jeste nacucanou housku omackou nemel. Dost low? :D No dobre, no...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Btw o vikendu je na Vystavisti Burgerfest 2014, muzete se jit pohadat tam... ;-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DR_COOPER: tak včera návštěva letny a bylo to dost low. Houska naprosto obyc a ještě byla nacucana omáčkou. Takhle by se nevešli ani do 20. místa..
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    K8Z: Ja bydlela v Orelsky, tak jsem tam obcas skocila na obed - ty poledni menu maj fakt dobry, casto delaj domaci limonady, burger mi prisel taky velmi ok.
    K8Z
    K8Z --- ---
    LUCIASHECK: je to dobrý v tom true Blue? je vedle toho bydlim a připadá mi to jako hodně divnej podnik, zatim jsem nějak neměla odvahu to prubnout..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DR_COOPER: tak mas tam i jinej personal nez kuchare..

    DR_COOPER: mam rad krupavy, ale nebranim se nicemu pokavad jsou cerstvy. Nesnasim odlezely hranolky, ktery davali treba ve Fraktalu. Jinak je i fer mit k nim velky vyber omacek..
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    Mimochodem, ještě to muzeme teda doplnit o hranolky...

    Co povazujete za optimalni velikost? Jakoze delku hrany? A mate radsi vic opecene a krupave nebo spis méně? A vadi vam, když jsou krajene i se slupkou nebo to naopak vyzadujete?

    Ja mam fakt rad ty hrany, co mají na Letny, protože ted, je to asi mesic a něco, co mají novy brambory nekde z Holandska, delaji je se slupkou, hranu to ma 10 mm a hlavne je nechavaji delat dost dlouho, takze jsou pak hodne krupave. Mne osobne to tak docela vyhovuje...
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    POHODAVOLE: Tak ono většinou, když je dobrej produkt, tak i ten personal bude asi v pohode, protože nasranej personal, podle mne, tezko muze varit kvalitni jidlo. A to je jaksi obecna pravda...
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    13PANACEK: Snazime se definovat nejaka zakladni pravidla a zachytne body, tak nam to nekaz :D
    13PANACEK
    13PANACEK --- ---
    DR_COOPER: :)) no to ze je to domaci rozhodne neni vzdycky pravidlo ze to pak musi bejt dobry a chutny ;))
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Vzhledem k tomu, že jsem nedobrovolně podědil jakousi raritu v podobě zubu devítky tlačící se k čelistnímu kloubu (díky genetiko, fakt díky), neotevřu hubu natolik, abych byl schopen konzumovat burger vcelku (pochopitelně pomíjím spláclé McCosi, které nepovažuju za burger). A protože si nehodlám kvůli špatně rostlé hubě odpírat kulinářský zážitek, který poctivý a dobře udělaný burger poskytuje, kašlu na zvyklosti a prostě si to porcuji vidličkou a nožem a občas si holt nedám v soustu úplně všechny ingredience naráz.

    Nicméně si vždy velmi rád vyslechnu debaty na téma, jak správně držet a konzumovat burger - a pak si to sežeru po svým.

    Ono upřímně řečeno - způsob konzumace (pokud si tam člověk nerve nic navíc, jako třeba vegetu, tatarku, ajdam či jiné tuzemské kulinářské experimenty) chuť ovlivní pramálo a platí to u valné většiny jídel. A zrovna hamburger je veskrze obyčejné jídlo a není to rafinovaná specialita, kde by postupné gradování kombinací bylo jediným chuťovým zážitkem (což ho ale nijak nedehonestuje, stejně bývají ta obyčejná jídla nejlepší).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam