ja bych se na celiaky a ostatni alergiky taky vysral. kdyz prijdou zrat k nam a maj s necim obtiz, tak mi bud reknou servirky, nebo naklusu rovnou ke stolu a domluvim se s hostem, kdyz mi na lince zrovna nepraska ud!
muzu rict, ze u nas sypem vsemoznejma astronomickejma praskama a glutamatama a nikdy se mi nestalo, ze bych se nedomluvil a host byl nespokojen.
pokud mam zradlo uvareny, a do toho mi pribehne servirka, ze jako tohle a tohle ne, tak ji poslu do prdele, zavolam manazera a pokud je to jeji chyba, ze se nezeptala nebo zapomnela, tak se ji to nauctuje. pokud se nepriznal host, tak se to uctuje jemu. v pripade ze drzkuje a nechce platit, tak je odporoucen a ztracen. o jidlo se pak hodi hyenam - servirkam.
presne jak rika
GENTIANA pokud ma stravovaci problem, ma usta kteryma si muze rict! pokud ne, nashledanou
s tou cibuli teda uprimne, vetsinou to je jen problem spis jako ze nechtej, aby z nich netahla, nebo je nadyma, nebo buhvico. nejvetsi zastoupeni jidel s modifikacemi jsou pro celiaky.
kdyz mam ale na grilu x sendvicu a do fritaku hazu vsemozny kureci mrdky obaleny strouhankou, tak pak kdyz mi prijde modifikace gluten free na burgr s hranolkama, me opravdu nedojima, ze ty hranolky se smazej ve stejnym fritaku jak strouhanka.. a nikdo nikdy nedrzkoval