• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    DAWIDOS: Co to je za lidi?
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    DAWIDOS: tvl to je teda particka to bych blil....
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    DAWIDOS: raději mobil na napkinu než příbor, winning. spolčení hlupáků a zlodějů. a do toho pohl lačnej útraty.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Co si asi tak rekne v takovym okamziku... host je host, ale stejne bych blil.

    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Zdeněk Pohlreich: Radši budu o hladu, než bych si dal buchtičky se šodó
    https://www.youtube.com/watch?v=on6UpmLaYdY
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KRUTAS: to je kruty jak prisel vybavenej, a na konci vytahoval jednu vec za druhou, co nebyla k nicemu :-)
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    Gordon fucking hell Ramsey vs. palivy omáčky
    Gordon Ramsay Savagely Critiques Spicy Wings | Hot Ones
    http://www.youtube.com/watch?v=U9DyHthJ6LA
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pohlreich v Rozstřelu: Moje žena říká, že jsem Tyrš české gastronomie - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...rel-sefkuchar-zdenek-pohlreich-karla-mrackova.A190111_082250_hobby-domov_mce
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    DIVER: mě bavil ten Kapoun
    DIVER
    DIVER --- ---
    asi nejspíš sem. Vaněk a veverky. docela bavilo - a ty omáčky bych klidně zkusil:

    https://m.youtube.com/watch?v=UQ60VUdlwAE

    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    tohle je král friťáku :))
    The Only Michelin-Starred Tempura Restaurant in America — Omakase
    http://www.youtube.com/watch?v=xfaAXpG-SMM
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    podle me top recept na smazak https://video.aktualne.cz/...ni-sefkuchari/r~60d701eed60c11e4994f002590604f2e/?redirected=1545908897
    na novy ano sefe nekoukam (páč se to proste nedá ) takze sem smazenej cedar nevidel a podle me je to krávovina.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Smažák z mladýho chedaru si teda představit dokážu... stejně jako z goudy nebo ementálu, ale kolik se toho bude dát sníst na posezení, to je otázka...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TESSS: jsme na to všichni zvyklý, je to víceméně neutrální sýr, dobře (přiměřeně) se roztéká a má příjemnou strukturu.
    Nevím, proč by eidam měl být zapovězen.
    TESSS
    TESSS --- ---
    MAR_TINA: jsem kdysi nekde cetla, jak si nejaci vedci z ceske univerzity jen tak z legrace delali vyzkum z jakyho sejra je nejlepší smazak a vysel jim eidam. Konzistence, chut a vubec vse :) Skoda, ze už nevím kde jsem to četla a odkud byli.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TESSS: bleah, obalovanej čedar. To se nemůže dát žrát. A navíc cena je násobná proti eidamu. Slušnej dělá Moravia, celá cihla se prodává v Makru.
    TESSS
    TESSS --- ---
    TOOMIX: slyšela jsem í název komenicci.
    A k tomu smazaku na Lipne, Santo doporučuje cedar, to je blbost. Smazak ma byt z eidamu, ale ten musí být kvalitní, ne žádná polská zvejkaci guma. /čímž nechci říct, že poláci neumějí dobře syry/ :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Roman Vaněk: mistr kuchařek, podle kterých se dá vařit - iDNES.cz
    https://hobby.idnes.cz/...ovor-vikend-mf-dnes-d69-/hobby-domov.aspx?c=A181206_124241_hobby-domov_bma


    Spousta potenciálních zájemců nečte text recenze. Orientují se jen podle počtu hvězdiček, který je ale ošemetný. Začínající blogerka nám třeba napíše: „Rozhodla jsem se začít dělat recenze kuchařek, takže mi zdarma pošlete recenzní výtisk.“ V tomto případě jí slušně odepíšeme, ať si naši knihu koupí, což ji urazí, a za trest nám dá jednu hvězdičku z pěti. Nebo si recenzent naše recepty různě kutilsky „dotvoří“ a pak se diví, že se to nedá jíst. Napíše třeba: „Vaněk doporučuje olej, ale já jsem dala sádlo. Množství soli jsem ponížila o 75 %. Houby jsem nahradila lilkem a smetanu mlékem, a výsledek byl hnusný. Můj závěr: Vaňkův recept v knize nefunguje“.

    Na závěr nejdůležitější otázka: jaké vánoční cukroví máte nejraději?
    Vanilkové rohlíčky a včelí úly, kterým ovšem polovina republiky říká vosí hnízda – včetně mé manželky. Je to velmi emotivní a citlivá záležitost. Takže do Velké kuchařky Čech a Moravy jsme tohle cukroví museli zařadit pod oběma názvy. Čtenáři by jinak byli schopni se navzájem vraždit a Jana by se snad se mnou rozvedla.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Podle šéfové mají na Lipně na víc. Vydělávají, ale chybí láska k oboru - iDNES.cz
    https://hobby.idnes.cz/...-pagana-kotva-lipno-fjy-/hobby-domov.aspx?c=A181129_122830_hobby-domov_mce
    GIANT
    GIANT --- ---
    87HIGHFLYER: hlavne mel vzdycky talent prerusit cloveka v momente, kdy zacne rikat konecne neco zajimavyho. A kdyz uz se mu to vyjmecne nepovede, tak to vystrihnou :-D
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Neveril bych, ze to reknu, ale v dnesnim dile s tema dementama z Lipna mi Santo prijde jako fajn sympatak.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    EFFKA: to dělá posledních 10 let ne?
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    BUTTERFLY: mne spis prislo, ze Kraus furt neco kecal o sobe a nenecha Pohleircha mluvit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam