úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
SKA_P
---
---
21:31:36 26.1.2019
1 odpověď
+1
DAWIDOS
: Co to je za lidi?
DAWIDOS
---
---
20:34:03 26.1.2019
1 odpověď
DROOPI
: Tezko rict, co jako majitel v takovy chvili delat... zmrd vsech zmrdu. A evidentne se Pohl spis fotil s Vemolou. Je to bizar.
DROOPI
---
---
20:19:49 26.1.2019
1 odpověď
+6
DAWIDOS
: tvl to je teda particka to bych blil....
SCHWITA
---
---
20:12:46 26.1.2019
+2
DAWIDOS
: raději mobil na napkinu než příbor, winning. spolčení hlupáků a zlodějů. a do toho pohl lačnej útraty.
DAWIDOS
---
---
20:05:47 26.1.2019
3 odpovědi
Co si asi tak rekne v takovym okamziku... host je host, ale stejne bych blil.
CAPTAIN_TACUD
---
---
6:22:43 26.1.2019
+1
Zdeněk Pohlreich: Radši budu o hladu, než bych si dal buchtičky se šodó
https://www.youtube.com/watch?v=on6UpmLaYdY
EVILMIND
---
---
13:58:44 25.1.2019
+1
KRUTAS
: to je kruty jak prisel vybavenej, a na konci vytahoval jednu vec za druhou, co nebyla k nicemu :-)
KRUTAS
---
---
10:47:26 25.1.2019
1 odpověď
+3
Gordon fucking hell Ramsey vs. palivy omáčky
Gordon Ramsay Savagely Critiques Spicy Wings | Hot Ones
http://www.youtube.com/watch?v=U9DyHthJ6LA
TOOMIX
---
---
12:42:52 14.1.2019
+1
Pohlreich v Rozstřelu: Moje žena říká, že jsem Tyrš české gastronomie - iDNES.cz
https://www.idnes.cz/...rel-sefkuchar-zdenek-pohlreich-karla-mrackova.A190111_082250_hobby-domov_mce
KUBAN88
---
---
12:58:01 3.1.2019
+1
DIVER
: mě bavil ten Kapoun
DIVER
---
---
12:39:31 3.1.2019
1 odpověď
+2
asi nejspíš sem. Vaněk a veverky. docela bavilo - a ty omáčky bych klidně zkusil:
https://m.youtube.com/watch?v=UQ60VUdlwAE
CAPTAIN_TACUD
---
---
2:12:03 28.12.2018
+4
tohle je král friťáku :))
The Only Michelin-Starred Tempura Restaurant in America — Omakase
http://www.youtube.com/watch?v=xfaAXpG-SMM
KRUTAS
---
---
12:17:38 27.12.2018
podle me top recept na smazak
https://video.aktualne.cz/...ni-sefkuchari/r~60d701eed60c11e4994f002590604f2e/?redirected=1545908897
na novy ano sefe nekoukam (páč se to proste nedá ) takze sem smazenej cedar nevidel a podle me je to krávovina.
GANBOY
---
---
15:17:55 26.12.2018
Smažák z mladýho chedaru si teda představit dokážu... stejně jako z goudy nebo ementálu, ale kolik se toho bude dát sníst na posezení, to je otázka...
MAR_TINA
---
---
11:27:18 9.12.2018
+1
TESSS
: jsme na to všichni zvyklý, je to víceméně neutrální sýr, dobře (přiměřeně) se roztéká a má příjemnou strukturu.
Nevím, proč by eidam měl být zapovězen.
TESSS
---
---
11:23:03 9.12.2018
1 odpověď
+2
MAR_TINA
: jsem kdysi nekde cetla, jak si nejaci vedci z ceske univerzity jen tak z legrace delali vyzkum z jakyho sejra je nejlepší smazak a vysel jim eidam. Konzistence, chut a vubec vse :) Skoda, ze už nevím kde jsem to četla a odkud byli.
MAR_TINA
---
---
11:11:05 9.12.2018
1 odpověď
+4
TESSS
: bleah, obalovanej čedar. To se nemůže dát žrát. A navíc cena je násobná proti eidamu. Slušnej dělá Moravia, celá cihla se prodává v Makru.
TESSS
---
---
10:02:39 9.12.2018
1 odpověď
±0
TOOMIX
: slyšela jsem í název komenicci.
A k tomu smazaku na Lipne, Santo doporučuje cedar, to je blbost. Smazak ma byt z eidamu, ale ten musí být kvalitní, ne žádná polská zvejkaci guma. /čímž nechci říct, že poláci neumějí dobře syry/ :)
TOOMIX
---
---
11:22:22 7.12.2018
1 odpověď
+5
Roman Vaněk: mistr kuchařek, podle kterých se dá vařit - iDNES.cz
https://hobby.idnes.cz/...ovor-vikend-mf-dnes-d69-/hobby-domov.aspx?c=A181206_124241_hobby-domov_bma
Spousta potenciálních zájemců nečte text recenze. Orientují se jen podle počtu hvězdiček, který je ale ošemetný. Začínající blogerka nám třeba napíše: „Rozhodla jsem se začít dělat recenze kuchařek, takže mi zdarma pošlete recenzní výtisk.“ V tomto případě jí slušně odepíšeme, ať si naši knihu koupí, což ji urazí, a za trest nám dá jednu hvězdičku z pěti. Nebo si recenzent naše recepty různě kutilsky „dotvoří“ a pak se diví, že se to nedá jíst. Napíše třeba: „Vaněk doporučuje olej, ale já jsem dala sádlo. Množství soli jsem ponížila o 75 %. Houby jsem nahradila lilkem a smetanu mlékem, a výsledek byl hnusný. Můj závěr: Vaňkův recept v knize nefunguje“.
Na závěr nejdůležitější otázka: jaké vánoční cukroví máte nejraději?
Vanilkové rohlíčky a včelí úly, kterým ovšem polovina republiky říká vosí hnízda – včetně mé manželky. Je to velmi emotivní a citlivá záležitost. Takže do Velké kuchařky Čech a Moravy jsme tohle cukroví museli zařadit pod oběma názvy. Čtenáři by jinak byli schopni se navzájem vraždit a Jana by se snad se mnou rozvedla.
TOOMIX
---
---
14:12:56 4.12.2018
Podle šéfové mají na Lipně na víc. Vydělávají, ale chybí láska k oboru - iDNES.cz
https://hobby.idnes.cz/...-pagana-kotva-lipno-fjy-/hobby-domov.aspx?c=A181129_122830_hobby-domov_mce
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam