• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    DAWIDOS: jo tak jméno Rittig mi samozřejmě není neznámé :)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    DAWIDOS: tak zdenda nema s vyrecnosti problemy tak se mohl vymluvit na to ze nema cas, ze musi nekam na schuzku i kdyby mel jit nekam na prochazku
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    SKA_P: Druhej zleva Vemola (takovej ranar z UFC), ale hlavne uplne vpravo legendarni Ivo Rittig. Google jiste rekne vic.
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    DAWIDOS: Co to je za lidi?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    DROOPI: Tezko rict, co jako majitel v takovy chvili delat... zmrd vsech zmrdu. A evidentne se Pohl spis fotil s Vemolou. Je to bizar.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    DAWIDOS: tvl to je teda particka to bych blil....
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    DAWIDOS: raději mobil na napkinu než příbor, winning. spolčení hlupáků a zlodějů. a do toho pohl lačnej útraty.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Co si asi tak rekne v takovym okamziku... host je host, ale stejne bych blil.

    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Zdeněk Pohlreich: Radši budu o hladu, než bych si dal buchtičky se šodó
    https://www.youtube.com/watch?v=on6UpmLaYdY
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KRUTAS: to je kruty jak prisel vybavenej, a na konci vytahoval jednu vec za druhou, co nebyla k nicemu :-)
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    Gordon fucking hell Ramsey vs. palivy omáčky
    Gordon Ramsay Savagely Critiques Spicy Wings | Hot Ones
    http://www.youtube.com/watch?v=U9DyHthJ6LA
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pohlreich v Rozstřelu: Moje žena říká, že jsem Tyrš české gastronomie - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...rel-sefkuchar-zdenek-pohlreich-karla-mrackova.A190111_082250_hobby-domov_mce
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    DIVER: mě bavil ten Kapoun
    DIVER
    DIVER --- ---
    asi nejspíš sem. Vaněk a veverky. docela bavilo - a ty omáčky bych klidně zkusil:

    https://m.youtube.com/watch?v=UQ60VUdlwAE

    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    tohle je král friťáku :))
    The Only Michelin-Starred Tempura Restaurant in America — Omakase
    http://www.youtube.com/watch?v=xfaAXpG-SMM
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    podle me top recept na smazak https://video.aktualne.cz/...ni-sefkuchari/r~60d701eed60c11e4994f002590604f2e/?redirected=1545908897
    na novy ano sefe nekoukam (páč se to proste nedá ) takze sem smazenej cedar nevidel a podle me je to krávovina.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Smažák z mladýho chedaru si teda představit dokážu... stejně jako z goudy nebo ementálu, ale kolik se toho bude dát sníst na posezení, to je otázka...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TESSS: jsme na to všichni zvyklý, je to víceméně neutrální sýr, dobře (přiměřeně) se roztéká a má příjemnou strukturu.
    Nevím, proč by eidam měl být zapovězen.
    TESSS
    TESSS --- ---
    MAR_TINA: jsem kdysi nekde cetla, jak si nejaci vedci z ceske univerzity jen tak z legrace delali vyzkum z jakyho sejra je nejlepší smazak a vysel jim eidam. Konzistence, chut a vubec vse :) Skoda, ze už nevím kde jsem to četla a odkud byli.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TESSS: bleah, obalovanej čedar. To se nemůže dát žrát. A navíc cena je násobná proti eidamu. Slušnej dělá Moravia, celá cihla se prodává v Makru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam