• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    KVITKO: no jasný.. já teda moc drobná nejsem, mám 170cm (jak si ti lidé menšího vzrůstu neodpustí ani půlmilimetřík, to je roztomilý, moje máma taky všude říká, že má 163 a půl:)). taky nechci žádný extrémy, ale chci prostě pěkňounkej zadeček bez lídy. (familiérně celulitida):). jako nemám to nějak moc, ale nechci to mít VŮBEC!!!:) já kdybych zas omezila půl dobrůtek slanýho ražení, jako třeba těstovinky se smetanovejma omáčkama apod., tak by to bylo taky jiný..
    JELLY
    JELLY --- ---
    HARIBOKACHNA: clovek by se i presto ze nehubne mel hybat minimalne dvakrat tydne..kdyz hubne tak i vickrat...kazdej ma telo nastaveny jinak ale rekla bych ze jednou tydne je malo...
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: za 150 korun?? :))
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo a mam sanci nejak zhubnout, kdyz chodim akorat jednou tejdne na 1h na bollywoodske tance a jim co jim:)?
    JELLY
    JELLY --- ---
    FRONEMA: to se zeptej asi spis mrnouska, ale rozhodne bych se teda nejdriv poradne rozhybala a rozdychala..
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tak ja se pridam do klubu... uz me zacina stvat kde se mi objevujou tukovy polstarky... vzdycky jsem mela alergii na vsechny ty zensky-slepice resici furt nejakou dietu ale tu vypadate rozumne :)
    ja mam vahu vcelku ok ale musim se dokopat cvicit a idealne i behat nebo tak neco...
    kdo tomnu rozumite, ma smysl posilovat bricho a okoli jen tak nebo se predtim musi pulhodinu behat aby to fungovalo?
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    treba mi poradte co si mam koupit ted k obedu - jdu do billy :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    HARIBOKACHNA: jj kvalitni zelenina, ovoce, ryby je fakt ze se to na financich pozna..:), ale myslim ze to stoji za to...
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    MRNOUS: no ja si to nakoupila v samosce taky - salat + tunak + housticka ( pohankova)+cherry rajčátka+karotkova stava+ k svacine jogurt
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: me stoji super extra zdravy chutny obed do padesati korun .. ale domacky pripravovany :) neverim zdravym jidlum pripravovanym jinde, ze jsou zdravy a kvalitni :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    SAKJA_PANDITA: ja mam rada ten kdyz si lehnes na podlozku na zada..pokrcis nohy a zvednes panev, drzis ji nahore a pak zas pomalinku dolu..
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo jeste si chci zastezovat, ze ta zdrave jidlo je fakt drazsi nez si koupit meníčko za kilo:) treba včera mne stál oběd 150 hehe
    PIZI
    PIZI --- ---
    HARIBOKACHNA: sunku, kureci prsicka, nebo tunaka. To jsou asi tak nejmene kaloricke zdroje bilkovin.
    PIZI
    PIZI --- ---
    KVITKO: cviky na hubnuti neceho neexistuji.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    co k tomu doplnit treba:)
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    SAKJA_PANDITA: je potřeba si pro začátek uvědomit, že fotka je iluze :) mám 158,5 cm, což znamená že jsem malinkatá, mám hlavně krátký silnější nožky, a za poslední měsíc mi to začalo trochu kynout, zlenivěla jsem, jsou mi zase těsný kalhoty, nechci žádnej extrém, jen trošičku :)
    a vsadim se že kdybych omezila aspoň půl sladkýho, nerostlo by to :)
    spíš bych potřebovala vědět taky nějaký věci na zadek a stehna, jestli spinning, nebo dřepy .. chodim na powerjógu.. ale ta je spíš na zpevnění než hubnutí :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    HARIBOKACHNA: malo proteinu ve svacince.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ted svacina: 8 žlutých cherry rajčátek + magnesia voda
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    KVITKO: nó jasně jenže tys ohnutá skoro nebyla! tak nedělěj..:)) né ale fakt si myslim, že bys hubnout neměla, to už bys nevypadala žensky hezky..

no a nějaký zaručený triky tipy na ty zadky?? krom těch klasickejch kočičkovejch cviků.. ale jako fakt zaručenejch!:)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    PIZI: jistem az na to, z epo diete je a] zpomaleny metabolismus (kdyz budes jist tolik to co driv na udrzeni, priberes, takze musis zvysovat postupne a opatrne) b] telo je ponekud vyhladovele a chce nabrat, tak porad krici, ze ma hlad }musis ignorovat, ridit se radou v bodu a, tj. navysovat postupne, nez se to casem srovna:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam