• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    PIZI
    PIZI --- ---
    HARIBOKACHNA: jist 5-6x denne. V rozestupech asi 2 az 3 hodiny. V kazde porci sacharidy a proteiny. Je celkem jedno v ktere casti dne bdis, ci spis.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARIBOKACHNA: v dietě ne(při řízením hubnutí to spíš uškodí, protože rozhodiš případný rytmus, na na který je tělo zvyklé), v pročištění trávicího systému jo. Teda pokud ten zeleninovej vývar bude zeleninovej, nikoliv z kostky.

Blbě ti bude, pokud ti rychle klesá hladina cukru v krvi. Pokud ne, tak to není nic strašného.

Jemnější varianta je den kdy hodně piješ a jíš bezmléčný, neživočišný a bezlepkový snadno stravitelný věci (takže ani syrová zelenina nic moc). Ale pořád to není hubnutí, jen odlehčení střevům. V promyšleném jídelníčku to nadělá paseku, protože to nutně sníží množství bílkovin.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo a jak moc vadi ze vecerim pozde treba v 10:30 -11 - spat chodim v tak v 1 budicek mam v 8 rano:) pak snidam v praci v 9:15 a pak svacinku kolem 11:30 - 12:00 ... oběd: 13:30-14:00, svačinka druhá 16:00 -17:00. V práci končím tak v 6 a pak mam často nějaký aktivity a přijdu tak v 8-9 ( občas těch 10 -11 věčer) večeřim.
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    MOORA::) jsem na tom stejně.. a ještě k tomu bych zabila asi tak 5 lidí (jsem hrozně nevrlá, když nejsem najedená, něco jako chlapi:)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: proc to rikas/si to myslis?
    MOORA
    MOORA --- ---
    MRNOUS: oukej,tak bych se ten měsíc potácela v absolutních depresích,bez výkonu a bez života a pokud bych někde v noci potkala ledničku,sežrala bych jí i stvořítkama na led ))
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    SAKJA_PANDITA: pardón za překlepy. jo a to kuře bylo na kari :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    proste neexistuje nenasilna dieta:(
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    MOORA: asi az po mesici, telo vydrzi vic nez si myslis :))
    MOORA
    MOORA --- ---
    MRNOUS: Jsi vyjímka .) Mě by tady pár jídelníčků zabilo hlady asi během týdne :)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    no tak co já dneska všchno - tedy ten chleba s máslem a tvrdým sýrem Eidamem, kakao, jogurt dobrá máma, jablko, k obědu kuř. prsa na kati - pěkně hnusný - snědla jsem půlku, proto jdu jinam a dábám si bramborovou kaši se zeleninou. teď papám salát tzatziki se sucharama a večer jdu na raut, takže to bude velká žranice!:) jo a ještě jsem měla dvě kostičky ledový čokolády..
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    HARIBOKACHNA: misto tuku budes tak akorat palit svaly, nebudes mit dostatek energie a budes se cejtit blbe a nicemu tim nepomuzes
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    MOORA: ja tam mam maso .. vzdycky aspon dvakrat :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jeste mi reknete, bude mit 1 denni pust ( s tim, ze bych pila zeleninovy vyvar+ caje+vodu) nejaky smysl v me diete? nebo to je blbost?
    MOORA
    MOORA --- ---
    Taky mi přijde,že vůbec nejíte.Už mi to nedá.Rozhodně nepatřím mezi lidi,co můžou jíst co chtějí,nehýbat se a netloustnout.Dost se hýbu a u jídla přamýšlím,ale jíst to,co vy,tak umřu hlady...Kde máte maso?!?
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    JELLY: no tak zatim co tady pisete, tak vsichni jite spis hodne malo
    FANAE
    FANAE --- ---
    tak ja zatim vypila hrnek kakaa :)
    JELLY
    JELLY --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: navic bych tohle auditko nezakladala kdybych se chtela prezirat..:)
    JELLY
    JELLY --- ---
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    svačinka 2: 1 kozí jogurt s merunkovou naplni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam