• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    tento klub je určen všem, kteří se snaží udržet své chutě pod kontrolou..pravidelným sepisováním všeho co jsme za den sešrotovali se můžeme na vlastní oči přesvědčit jaká je krutá realita:)...třeba nás to i k něčemu dokope.).. chat v rozumné míře povolen,,,..
    rozbalit záhlaví
    PIZI
    PIZI --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: myslel jsem, ze na celozrnost je nejaky zakon, ze nelze oznacovat jako celozrnne neco co neni z celozrne mouky. Mozna nejaka minimalni procenta celozrne mouky. Neco jineho je pecivo vicezrnne.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    HARIBOKACHNA: na sladky jogurty bacha, je v nich velky mnozstvi jednoduchejch cukru a ty hollandie jsou myslim i dost tucny

celozrnna bagetka jaka? tmava bageta z psenicny mouky (= srackovy pecivo jako chleba jenom obarveny) nebo nejaka echt celozrnna (napr z zitny mouky) ?
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jeste jsem mela hlad tak jsem si dala celozrnou mini bagetku a pul baleni cottage madeta:)
    PITCHWIK
    PITCHWIK --- ---
    SASH: špatně sem tě pochopil, ta tvoje formulace je jaksi.... matoucí.
    SASH
    SASH --- ---
    PITCHWIK: ne a co to má s tím společnýho?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    dnesne ranajky: Activia tvarohova cucoriedkova
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    svacina hollandia jogurt - merunka+maracuja:nepisou na obalu kolik ma kj:((
    PITCHWIK
    PITCHWIK --- ---
    SASH: takže můj jídelníček se ti líbí.... ? :o))
    SASH
    SASH --- ---
    FANAE: imho tady lidi, co si někde přečetli že mají mítmíry modelek, vůbec nejsou, takže zbytečnej a úsměvnej dotaz..
    a ad chlapi, co se snaží zhubnout popř. jíst zdravěji a chřoupaj saláty..radši budu s takovým chlapem, kterej navíc bude chápat moje snahy, než s opakem
    PIZI
    PIZI --- ---
    JELLY
    JELLY --- ---
    HARIBOKACHNA: to je spis otazka na jiny klub,.. zkus: fitness u mrnouska, nebo ( hubenouri, baculkove z nyxu)
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    nemuzete nekdo hodit verohodnou tabulku kolik energie vydate za ktery pohyb pls?
    PIZI
    PIZI --- ---
    HARIBOKACHNA: Pak holt prvni zakladni pravidlo. Musis snist mene energie nez vydas.
    PITCHWIK
    PITCHWIK --- ---
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    PITCHWIK: navrhuju stravu jeste doplnit o vitamin R
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    PIZI: ja vim ceho - chci zhubnout:)
    PITCHWIK
    PITCHWIK --- ---
    Včerejšek:
    2ks vajíčkový chlebíček + 0,5l fanta
    150gr kuřecí steak + 150gr hranolky + 50gr kunovjanka 0,3l pivo
    200 gr tlačenka + cibule + ocet + 2ks chléb + 0,3l pivo
    1x Corny Big
    2x pivo 0,5l
    1ks nakládaný hermelín + 2ks chléb
    5x pivo 0,5l

Je to v klidu ????
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    HARIBOKACHNA: asi bych pridala aerobni cviceni nebo neco, co ti pomuze oprotahnout svaly. Zkousela jsi poweryogu? ja ji cvicim rok cca 2x tydne a je to zatim to nejlepsi z tehle skupinovejch cviceni.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    HARIBOKACHNA: Vůbec se neostýchej zeptat, od toho tam obsluha je. Žádnej učenej...znáš to. :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    HARIBOKACHNA: Nikdo ti nemuze poradit, kdyz nevi ceho chces dosahnout. Az si ujasnis ceho chces dosahnout, dokazes si poradit sama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam