• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JELLYººFOOD-DIARYºº
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    HARIBOKACHNA: Vůbec se neostýchej zeptat, od toho tam obsluha je. Žádnej učenej...znáš to. :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    HARIBOKACHNA: Nikdo ti nemuze poradit, kdyz nevi ceho chces dosahnout. Az si ujasnis ceho chces dosahnout, dokazes si poradit sama.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo a co teda rikate na to, ze bych chodila min. 1x tydne behat 20 mis, 1x tydne bollywoodske tance, 1x fitko ( na 1,5 hodky) a 1x (tak 5 kilaku na kole v prirode):)??
    a k tomu bych jedla tak jak jim.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    pokud se ti nekdo nekde bude smat tak je to uplnej kreten, kteryho si nema cenu vsimat, kazdej nekdy nejak zacinal...
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    a myslite, ze ta axa je dobra? protoze mi tam jezdi tramvaji primo z prace/z bytu.... tak no ja se bojim, ze nekdo znamej bude nastvanej - pze jsem pomala na sport a nez to pochopim bude to urcite trvat.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    HARIBOKACHNA: fitness maximus na ohrade, zizkov
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: myslim, ze trena ProOne Fitness na Vinohradske 100 by ti to ukazali .. jinak pokud nepujdes zrovna do Holmes, i ta uvodni lekce by nemela stat vic nez 300-500 ..

a tady na nyxu se nikdo nenajde? :)
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    HARIBOKACHNA: podle me se ten trener vyplati, pokud nemas nikoho kdo by ti v tom fitku ukazal, co cvicit, kolikrát opakovat atd. těch pár stovek za trenéra, který s ohledem na tvou postavu a potřeby určí co cvičit podle mě vyhozených nebude:)
    taky uvazuju o fitku a právě si asi někoho zaplatim raději. nerada bych tam vlezla na nějakej směšnej stroj a nechala se vysmát:)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: kde je vase fitko
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    MRNOUS: ne, neznam nikoho kdo chodi do fitka ...a nevis v jakych fitkach to maji pls? jak rikam doted jsem zila uplne hrozne:)) spanek 4 hodiny max. - nulovy pohyb - fastfoody( nejlepe vecer):))atd. takze je to uplna zmena:)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: a ty nemas zadnou kamaradku, kamarada, co by sel s tebou? btw jak tu bylo zmineno, v nekterych (hodne) fitkach je zakladni instruktaz obcas zdarma ..
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    treba u nas ve fitku je trener prvni hodinu (nakonec byl vzdycky po domluve) pro zenskou zadarmo:)
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    abych taky naplnila požadovaný obsah, tak můj food diary za včerejšek a plán na dnešek (vše cca 3-hodinový interval, poslední jídlo vychází asi na pul 8):

včera
    - Activia müsli, knakebrot s máslem, sklenice mléka
    - ledový salát s octovou zálivkou (miska)
    - miska celozrných těstovin s rajčaty, kukuřicí a olivami
    - pomeranč, kiwi
    - 2x knakebrot, 50 g šunka, 100 g plát. sýr (30%), miska salátu s červenou čočkou

21.4.
    - 2 knakebroty, 100 g cottage sýra, 50 g. Kuřecí šunky
    - salátová okurka, 250 ml kefírového mléka
    - 200 g salát s červenou čočkou (rajčata, kukuřice, červená cibulka, oliv. olej, vinný ocet)
    - 250 ml kefírového mléka + asi nějaké ovoce
    - večeři ještě nevim, ale něco menšího před večerní lekcí poweyogy.
    A pak 3 plzně až půjdeme ze cvičení .))
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jenze blby je, ze neumim nic v tom fitku pouzivat
    jen tyhle stroje praveze:(( potrebovala bych asi trenera, ale ten je strasne drahej urcite:((
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    HARIBOKACHNA: kdyz jdes do fitka, tak si sakra naloz nejaky cinky, ne? aerobikovat ve fitku mi prijde jako .. natahovat cervenej koberec pro navstevu, co chodi kazdy den :))
    _MAKI_
    _MAKI_ --- ---
    já se taky přidám do cosmo klubu .)) 4. den držím stravu 5 jídel za den, rozmezí 3 hodiny. zatím mi přijde, že jím dokonce více a hlavně odpadlo večerní přejídání z hladu a následné bolení břicha .) každopádně se citím fakt dobře, hlad nemám.

hrozně ráda vačím a peču a docela mě chytlo vymýšlení nových zdravých jídel. o víkendu chci zkusit nějaké zdravé sladkosti... nemáte někdo recept nebo nápad na nějaké sušenky či něco podobného?
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo a dneska jdu prvne do toho fitka:) tak co mi doporucite - asi treba 20 mins kolo+ 20 mins chodici pas? nebo to je nedostacujici? pak treba dalsich 15 minut padlovani s tim, ze k obedu si dam tunak( je v ol. oleji) + ledovy salat+ mozna jeste nejaka zelenina? a k první svacine si dojdu nakoupit: musli tycinku nejakou fit + ovoce? a k druhe svacince nejaky jogurt/nebo jogurtove piticko?
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    nakonec vcerejsek dopadl tak, ze jsem si dala testoviny s kurecim masem a spenatem a bylo v tom trochu smetany - ale nedojedla jsem je cele ( asi jen pulku). a k piti mineralku perlivou.

Dnes:
    snídaně: activia tvarohova
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    vcerajsi olovrant: horuca cokolada

vecera: mala porcia paradajkovej polievky (cca 200ml) + kusok chlebika na namacanie; lievance s cucoriedkami a slahackou (cca 250g)

neskor vecer: kusok syra (cca 30g)
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    HARIBOKACHNA: pokud pujdes spat az po pulnoci tak bych dal lososovej spiz s varenym bramborem (bez masla)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam