RYBKA: no ja jsem tady nepsala, ze by tam nespal. A oni s tim asi nepocitaji, ze by nektere dite ve skolce vubec nikdy nespalo. Jednoduse pocitali s tim, ze skolka je na cely den a tudiz se tam spi.
Moje deti jsou asi vyjimka, ktere za celou skolku nikdy ve skolce nespaly, vzdy sly po O domu.
ehm, muj syn spal celkove ve skolce jednou jedinkrat, kdyz meli rozlouceni se skolkou, tj. odpoledne tusim pasovani na skolaky, vecer taborak a pak spani ve skolce. Tak tehdy prvne mel ve skoce pyzamo:)
Dcera ve skolce nespala nikdy, dosud to bere jako mezeru ve vzdelani:) a obcas mi to vycte:), ale tam to bylo uz uplne jasne, mohla chodit pouze na dopoledne, nebot jsem byla vedena jako osoba celodenne radne pecujici o dve deti atd. U syna to bylo zrovna tak, ale urednici to pak nejak prehodnotili, ze to starsi dite snad byt ve skolce/ druzine muze, kazdopadne ZP to stale rika stejne a maminky to netusi ( asi pred pul rokem to nektera pojistovna jeste stale tvrdila me zname kvuli druzine).
EDERA: ja uz si nepamatuji, jestli se tom nekam psalo, ale reditelka mi ho kvuli nevzala, proste v tech trech letech nenastoupil.