Tak vcera pri vyzvedavani ze skolky tam uz byla jen ucitelka od Berusek, co nesnasim, byla protivna na Majdu i na me, rekla, ze sem uz se Majda stejne nevrati a od zitrka je v Myskach, proste bez debaty, pak jeste Majdu okrikla, ta zacla natahovat, dole se sesula na lavicku a dostala ukazkovej psychosomatickej astmatickej zachvat jak prase. Doma to nepolevilo, ani asi po 8mi stricich ventolinem, dusila se celej vecer, pak jsem ji uz soupla rectodelt, to ji trochu ulevilo, ale ne uplne, po produseny proplakany noci uz rano chrchlala jak tuberak, spadlo ji to na prudusky a ma na 14 dni antibiotika, ecobec, novej ventolin, na noc rectodelt preventivne a k tomu fenistil, dr se uplne desila, kdyz ji slysela a videla, nutno rict, ze ten nalez je citit i rukou, kdyz ji polozim na zadicka, ani to nemusi byt ucho ci stetoskop. Ja mam zitra zkousku, na dnesek jsem nespala a o uceni nemuze byt rec. Majda prvni atb vyblila, tak jsem vse prevlekla vcetne sebe a chvili pockala a vyblila i ty druhy, to uz musela jit komplet do vany. Tak dosel muz k Dr pro jiny, dohromady v lekarne 1300,-, a Majda tu od obeda radi jak cerna ruka a nevim, kde tu energii bere, ale nevypada, ze by ji neco bylo. Krom toho dechu teda...