• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEmateřské školy
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MADIETTA: taky si pamatuju, že jsme mámě říkali, že má krásně měkoučké bříško a že se na něm krásně tulí. Doufám, že to tehdy nebrala úkorně, tlustá není ani zdaleka, váží pod 60 kilo, ale holt to bříško bylo příjemné...:)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MARKYSHA:
    XMARGE: moje děti jsou schizofrenní. Běda, kdybych řekla, že jsem tlustá, nebo nedejbože mi to řekl někdo jiný. "Maminko, ty nejsi tlustá! Ty jsi úplně akorát!" ... a pak mrňous přijde: "Maminko, ty máš takový krásně měkoučký bříško, na tom se tak hezky tulí! To je dobře, že ho máš!" :-DDD
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MARKYSHA: Voni jsou všichni stejní! Přemek minulý týden: "maminko, budeš dneska cvičit?" "Nevím, měla bych?" "No měla, podívej se na sebe, jak vypadáš, jsi pořád tlustá!"

Utěšuje mě jen fakt, že když je teď doma (kvůli nemoci), tak mu během svýho cvičení pouštím na PC krtka, kterýho on zbožňuje, tak už se asi nemohl dočkat... :o)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ILLUZE: "mami proč cvičíš? " "abych nebyla tlustá" "to nedělej, to ti stejně nepomůže, pojď si se mnou radši hrát"
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ANNAWA: ty jo, ale nezapomenu, jak jsme takhle prsty píchaly do břicha mamce kamarádky - úžasný to bylo, chechtaly jsme se u toho všechny tři - od té doby miluji propracovávat kynuté těsto rukama :-))
    jsem úchyl ;-D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ILLUZE: můj chlapeček mi řekl, že mám "bříško jako kolo od traktoru", to by taky jedna zaplakala.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    ILLUZE: potvrzuji..starsi synator mi s oblibou opakuje, ze mam veeelky zadek..tak mu rikam, ze poradny zadek je zaklad rodiny (jak rikaval muj dedecek) ;-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ILLUZE: A jinou, ale také výživnou kapitolou jsou velmi upřímné hlášky těch našich upřímných dětských hlaviček typu naší starší: "Jééé, maminko, ty máš velké bříško!". A do toho ti přijde dvouletý prcek a významně tě poplácá po zadku...

,-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MARKYSHA: Zkus to možná i trošku brát tak, že tyhle věci se dějí i lidem, kteří přehnaným sebepodceňováním netrpí (snad to nejsou moc tvrdá slova). Prostě každý jednou za čas zakopne o hňupa, co se na někom potřebuje zhojit. A můžeš mít sebevědomí na rozdávání, před lidskou blbostí a zlobou tě nic neuchrání.

EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    včera jsme se stavovali ve starý školce - mmch z Petřin je to tam teď autobusem sedm minut, za starých časů jsme se tam tahli pul hodiny. A říkala teta, že na přihlášku do státních je dobrý psát, že dítě může nastoupit kdykoliv během roku - tak třeba se to může někomu hodit
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZOFI: No, zas tak dramaticky bych to neviděla. Jo, 2000 dětí nepřijali, ale co to bylo za děti? Všichni tříletí, o kterých vím, se dostali. Dostaly se i mnohé děti narozené na podzim. No a předškolákem je člověk od tří let, ne? Jestli tam někdo hlásil mladší dítě, tak se holt nedostalo, od toho jsou soukromé školky. Problém mají mimobrněnské rodiny, které chtějí umístit dítě v brněnské školce, ale to je prostě taky specifická situace.
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    QASHQAI: aaha, no tak johanka nemela za sourozence nic, ale je fakt, ze skolek tady jsou tri pr**** a tahle zrovna je takova hodne velkokapacitni. v ostatnich cytrech, kam jsem dala prihlasku, ji nevzali, ale nekdy byla i tesne pod carou.
    snad vam to vyjde, ten bod navic je fakt hodne ;o)
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    KRISTY: Díky, Praha 4/11. Sice bude mít nějaký bod za sourozence, ale při příjmu přihlášek mi sdělili, že nemůžou nic slíbit, protože se hlásí opět moře dětí...
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    QASHQAI: držím palce! jaká jste praha?
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    KRISTY: Tvé info je momentálně jako balzám na duši - můj syn budem mít 3. 9. tři roky a nyní tři týdny napětí, zda to klapne! Snad!
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Kdybyste nekdo hledal skolku, tak v Korenskeho je jeste misto. Dneska nam volali, ze dcerku prijali. A na webu maj nrjakou poznamku, ze jeste berou. Nevim, jak je to aktualni, ale treba by to nekomu pomohlo. Korenskeho - Praha 5.
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    V rámci sběru statistických dat chci jen nahlásit, že na Praze 8 - Kobylisích vzali dceru narozenou 11.9. do školky (Bojasova). Velký juch a uff:o)
    ZOFI
    ZOFI --- ---
    BRNO - výsledky přijímacího řízení do mateřských škol r.2015
    Přihlášené děti: 4823, Přijaté děti: 2836, Nepřijaté děti: 1974.
    V BRNĚ JE I LETOS TÉMĚŘ 2 000 NEPŘIJATÝCH DĚTÍ! Kde je ta snižující se porodnost? Chybí 80 tříd! Kolik matek ztratí práci!
    http://zapisdoms.brno.cz/
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    LORAIN: u nás je to zase tak, že Bertík je hodný, je-li mimo domov nebo doma, ale bez mladší sestřičky. Ovšem po návratu domů mi to všechno dá sežrat i s úrokama (že jsem si ho dovolila někam odložit), takže příšerně zlobí a je taky nesnesitelnej, chce dohnat vše, co zanedbal tím, že byl hodnej. Netěším se na září (teda jestli ho do té školky vezmou), to asi bude ve školce hodnej chlapeček a já si užiju hororovej zbytek dne po jeho návratu domů.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DRIZZT: no nevím, je mi dost jasný, že s ním užiju, kde bude jaká neplecha, tak tam zaručeně bude i Tonda :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam