KAI: s tím vzděláním je to na jednu stranu pakárna, ale na druhou chápu, že to chtějí....ovšem proč ti nezapočtou to, z čeho máš vysokou, to hlava nebere.....
mně hrozně točí přístup českých rodičů....velmi typická je šeptanda, pomlouvání někde na straně, ale ve finále se nikdo neozve, a když se já ozvu, tak jsem za jediného kverulanta a nikdo se nepřidá, ač před pěti minutama jim to taky vadilo.....takhle jsem (marně) bojovala za to, aby děti nemusely ve školce po obědě spát...ředitelky postoj byl neochvějný, ona má 30 let pedagogické praxe a ví, že VŠECHNY školkové děti po obědě potřebují spát, tečka, konec debaty....zná moje dítě líp než já.....a když jsem se ozvala, tak všichni najednou mlčeli, všichni s tím byli v pohodě ač v šatně x rodičů nadávalo, že jejich děti kvůli tomu nechtějí chodit do školky....já to ve finále vyřešila tím, že jsem změnila práci (teda ne kvůli tomu :-) a holku jsem vyzvedávala po obědě plus se aspoň podařilo prosadit, že větší děti měly přes spaní jednou nebo 2x týdně nějaké kroužky.....ale jinak by mi holka školku (kterou jinak milovala) určitě nesnášela a to hodně....a jasně, že by mi to dala sežrat :-)