SARGO: špatné svědomí dobře znám...když starší nastoupila do školy, tak se zrovna otevírala školka v budově školy a jak jsem to zmerčila, tak jsem hned vyjednala, že tam mladší přehodí, logisticky geniální řešení.....a pak byl den otevřených dveří, školka mnohem menší než původní (taky mohli mít jen těch 24 dětí a ani o duši navíc), jíst chodili o patro výš do školní jídelny a celkově to tam bylo takové....no prostě bylo vidět, že to není školka, ale že to je předělané cosi....a učitelka ? první dojem děsný, tvářila se jak můra, na dotazy odpovídala jednoslovně a vypadala, že jí jako rodiče krajně obtěžujeme....no říkala jsem si, co jsem to tomu děcku provedla, školka hnusná, učitelka hnusná....a to jen kvůli mé pohodlnosti.....ve finále to byla asi nejlepší školka, prostory jsou dětem u zadku a učitelka výborná.....akorát to neumí s rodiči, tedy hlavně napoprvé....jak se otrkala, tak dobrý, dneska už se normálně bavíme jako kámošky a to i poté, co už mi tam dítě nechodí......no však tady šla tuhle debata, že učitelky ve školce asi vědí, proč dělají práci, kterou dělají....s dospělýma to prostě často neumí :-) a učitelky ze školek se tady děsně hádaly, že to není pravda, aha :-)))))