PAN_MYVAL: Hele svůj ventil jsem prosadil ačkoliv si myslim že tohle už je téma vzdálené, pocitům které mi při používání skůtrů dělá život na pohodu, nejen prakticky ale i zábavou.
Určitě máme všichni pravdu, když víme co se nesmí dělat a nebo co dodržovat aby se pokud možno nikomu nic nestalo. A pokud už se rozhodnu hazardovat se svím životem, aniž bych nikoho ohrožoval. Beru svou pomíjivou existenci jako hodnotnou záruku, kterou bolí když to položím. Moje ultimátní zpravedlnost, která vychází z nevědomí existence ega. Stotožnění se s tím že jsem dobrý řidič většinou končí nehodou. A myslím že můj komentář, že v itálijí se stává nejvíce doprávních nehod při rozchodu páru, kdy muž sedne do káry a plesk ho. Jak takovým nehodám policie může zabránit? A pokud ne, je to problém zákonů? Odfláklá práce vlády, nebo to hodíme na neschopnost výkonné moci? Nebo to flákaj soudci? Jde o důsledek úžívání drog. Pokaždý když si dám džonta, tak o 100kyláků jinde vznikne nehoda. Netvrdim že ne. Ale co když je to naopak, jsem nucen zhulit celýho špeka, pač to nějakej magor narval do zdi...
pls nekrmte mé trolí já...
SADY: nevim jestli jsem tak vtipnej, nebo debilní?