• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM

Kdyby bylo potřeba v auditku něco pořešit, tak napište do pošty ID KULHY, moc to tu nesleduji. Dík.

Na jakém systému LR provozujete?

61 hlasy od 61 respondentů

rozbalit záhlaví
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      GHOSTSTALKER: kdyz me se libilo ze uz na to nemusim hrabat. otvirat FTP klienta a tak. posle se to rovno do zadany slozky. to je pekny .)
      GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      MIKEKT: ja to delam tak, ze pak tu vyslednou slozku jeste projedu pres WaterMark Factory
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      Zkusil jsem pouzit nahravani na web rovnou z LR a je to fajn :) treba pouziti sablony simpliviewer je dobry. Nevite jestli existuje neco aby to jeste pridalo do fotek logo?(vlozeni jpg to obrazku) to by bylo super :)
      KULHY
      KULHY --- ---
      MARVINX: nz .. akorat ten rychlopis dela divy s cestinou :)
      MARVINX
      MARVINX --- ---
      KULHY: dekuji. :o)
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      KULHY: jelikoz nedvano vysla dalsi 2.x ofiko tak asi 3 hned tak nebude..coz je skoda, protoze ta aktualni beta neni zrovna stabilni..
      KULHY
      KULHY --- ---
      na nastence doplneny posledni clanky o lightroomu a odkazy pojemnovany podle obsahu clanku ;)
      KULHY
      KULHY --- ---
      mate info kdy se chysta 3.0 ofiko?
      KULHY
      KULHY --- ---
      MARVINX: no nechci nabadat ke zlodejine, ale doslej nedoslej rapidshare .. dva linky to snad stahnu jeden pockam hodku nebo kolik a sathnu druhej .. nehlede na to ze existujouo i jiny servery.. myslim ze pokud o to stojis tak neni problem ne? :)

http://rapidshare.com/files/322522569/Adobe_Photoshop_Lightroom_v2.6_DJ.part1.rar
      http://rapidshare.com/files/322521280/Adobe_Photoshop_Lightroom_v2.6_DJ.part2.rar
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      MARVINX: cestina je na vsechny neofic(funguje 100%) ale s 3,0 jsme presel na anglictinu..je to mnohem lepsi..stejne jako PS..
      MARVINX
      MARVINX --- ---
      BLACKX: no jasně no, ale kde to mám pořád krást. došel mi rapid share :o)))

Tak se tedy zeptám na jakou poslední verzi už je čeština

diky
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      MARVINX: Aktualizuj a problem mas vyresen.
      MARVINX
      MARVINX --- ---
      no nemam no, myslel sem ze staci jen dohrat nekam nakej profil fotaku. ve fotosopu to de a taky bezi na camera rawu
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      MARVINX: Mas update na nejposlednejsi verzi? Nemyslim 3.0 Beta, ale 2.7 nebo 6, ted nevim presne.
      MARVINX
      MARVINX --- ---
      Ahoj, mam lightroom uz nakou dobu, a z předchozim fotákem mi četl RAWY teď z D300s nechce RAW načíst ani náhodou. Tušim že bude asi problém s camera raw. Je nějak Lightroom provázanej s ostatníma adobe produktama. mám na kompu CS4 a tam mi ty rawy ve photoshopu jdou. Co s tim? diky
      MANSIK
      MANSIK --- ---
      MANSIK: Tak mám rozhašený icc profil nejspíš po kalibraci. Při vytvoření dalšího uživatele ve Widlích mi to ukazuje u něj barvy v pohodě. Tím pádem jdu pořešit takto i současný profil. Sry za obtěžování. Kdo googlí, má za tři :)
      MANSIK
      MANSIK --- ---
      Tak dneska po druhé. první průser jsem rozchodil, ale na todle jsem už krátkej.
      http://img641.imageshack.us/i/whatswrongi.jpg/ nevíte čím to, že mi LR háže upa jiný barvičky?
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      GHOSTSTALKER:
      GHOSTSTALKER: jj..nastaveni mam stejny..pouzivam ctecku v monitoru a rovnou se spousti lightroom..ze zacatku to taky nedelal..ale pak nejak zacal a uz se toho nemuzu zbavit..
      GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      kdyztak nastaveni autorunu mam takhle:

GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      HUGGI: covece me to nejakou dobu delalo taky, i kdyz jsem to nemel zaskrtnuty, ale ted uz to nejak neotravuje, tak nevim... :) Aspon teda se cteckou, primo z fotaku uz jsem dlouho netahal. A mam W7.

Tobe se nezobrazi ani ten windows autorun dialog a rovnou to spousti LR?
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      GHOSTSTALKER: no to prave zaskrtnuty neni..a stejne s eto zapina (delal to 2,6 a ted i 3b2)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam