• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYAdobe LIGHTROOM

Kdyby bylo potřeba v auditku něco pořešit, tak napište do pošty ID KULHY, moc to tu nesleduji. Dík.

Na jakém systému LR provozujete?

61 hlasy od 61 respondentů

rozbalit záhlaví
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      GHOSTSTALKER: jo ten export do xml mam nastavenej ve dvojce a co sem zkusil nainportovat do trojky tak to asi jde.
      GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      MIKEKT: muzes leda tak zkusit vyexportovat vsechny fotky s nastavenim ulozenym do .xml a pak je vsechny znovu naimportovat do trojky... jestli bude fungovat, netusim
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      GHOSTSTALKER: a jde to ted nejak rucne treba prekopirovat, aby to prekousla uz ta beta a pak s tim rovnou mohl pracovat v plny verzi?
      GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      MIKEKT: ten katalog mas ulozenej nekde u slozky s obrazkama. Ja ho mam treba v Users/Ghoststalker/Pictures/Lightroom

V plne verzi trojky predpokladam pujde importovat dvojkove katalogy
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      GHOSTSTALKER: aha tak pouzivam :) a jde to nejak vyexportovat nebo to pujde ve full 3 verzi?
      Ja tu funkci watermark pro web galerii nikde nenasel ve dvojce. A nechapu proc mi nejde jpg ani png ve 3 nemuzete to nekdo pls vyzkouset? :) dik
      GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      MIKEKT: watermark text jde snad i ve dvojce
      "ja vlastne katalog asi nepouzivam vzdycky jenom importuju slozku a do katalogu ji nevkladam." - co to je za ptakovinu? Kdyz importujes slozku, tak ji importujes do katalogu. Proste vsechny fotky, co v LR mas, tvori katalog.
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      tak se mi v LR3 beta2 podledlo rozbehnou watermark, ale jenom jako texh jako png ani jpg to nejak nejde. tak aspon neco :) A aspon tu betu konecne vykousim.
      Jenom nekde sem cetl ze katalog z 2 nejde na 3, ale ja vlastne katalog asi nepouzivam vzdycky jenom importuju slozku a do katalogu ji nevkladam. Pujde to pak nejak exportovat do 3?
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      hm tak to taky neni uplne ono. u obyc exportu do jpg to jde nastavit suproe ale u web galerie se mi to nepovedlo :/ holt budu msut nahodit LR3
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      aha
      ....TTG Simpleviewer-2 also supports the new LR3 watermarking options....
      si musim pockat asi .)
      http://lightroom-news.com/
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      GHOSTSTALKER: kdyz me se libilo ze uz na to nemusim hrabat. otvirat FTP klienta a tak. posle se to rovno do zadany slozky. to je pekny .)
      GHOSTSTALKER
      GHOSTSTALKER --- ---
      MIKEKT: ja to delam tak, ze pak tu vyslednou slozku jeste projedu pres WaterMark Factory
      MIKEKT
      MIKEKT --- ---
      Zkusil jsem pouzit nahravani na web rovnou z LR a je to fajn :) treba pouziti sablony simpliviewer je dobry. Nevite jestli existuje neco aby to jeste pridalo do fotek logo?(vlozeni jpg to obrazku) to by bylo super :)
      KULHY
      KULHY --- ---
      MARVINX: nz .. akorat ten rychlopis dela divy s cestinou :)
      MARVINX
      MARVINX --- ---
      KULHY: dekuji. :o)
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      KULHY: jelikoz nedvano vysla dalsi 2.x ofiko tak asi 3 hned tak nebude..coz je skoda, protoze ta aktualni beta neni zrovna stabilni..
      KULHY
      KULHY --- ---
      na nastence doplneny posledni clanky o lightroomu a odkazy pojemnovany podle obsahu clanku ;)
      KULHY
      KULHY --- ---
      mate info kdy se chysta 3.0 ofiko?
      KULHY
      KULHY --- ---
      MARVINX: no nechci nabadat ke zlodejine, ale doslej nedoslej rapidshare .. dva linky to snad stahnu jeden pockam hodku nebo kolik a sathnu druhej .. nehlede na to ze existujouo i jiny servery.. myslim ze pokud o to stojis tak neni problem ne? :)

http://rapidshare.com/files/322522569/Adobe_Photoshop_Lightroom_v2.6_DJ.part1.rar
      http://rapidshare.com/files/322521280/Adobe_Photoshop_Lightroom_v2.6_DJ.part2.rar
      HUGGI
      HUGGI --- ---
      MARVINX: cestina je na vsechny neofic(funguje 100%) ale s 3,0 jsme presel na anglictinu..je to mnohem lepsi..stejne jako PS..
      MARVINX
      MARVINX --- ---
      BLACKX: no jasně no, ale kde to mám pořád krást. došel mi rapid share :o)))

Tak se tedy zeptám na jakou poslední verzi už je čeština

diky
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam