XMARGE: veřejně se přiznávám, že mé dítě již hranolku pozřelo a žije!
Obecně mám pocit, že se to s "nezdravostí" potravin moc řeší. Pochybuju, že i kdyby dítě snědlo jednu kostku taveného sýru denně, bude mít odvápněné kosti - jelikož pak by něco takového nemohlo být na trhu, že. Steně tak hranolky, limonády, tatarka (zde v úměrném množství, ne flaška denně)... Jelikož to co způsobuje škody na zdraví jsou "sorty potravin" - když jím normálně (žádná složka mého jídelníčku není příliš v převaze), nevidím důvod, proč bych taky nemohla jíst hranolky či taveňák. Mimo to - já na taveňáku vyrostla a nepřipadám si poškozená...
Nebrat prosím jako útok, je to jen takový povzdech nad představou, že to co se prodává v potravinách jsou balené jedy způsobující malformace plodů a tělesné postižení dětí (dělám s GMO).