XMARGE: koupila jsem teď hrášek a kukuřici, ve skleničkách mi to sní, tak jsem zvědavá, co na to řekne v jídle ode mě:) Dneska jsem uvařila hovězí srdce, koupila bio protlak a teda zkusím zítra zbastlit něco podobnýho těm skleničkám. Jsem na to zvědavá. Asi budu muset zkoušet konzistence a teda i svoje nervy, protože Max je teď v období, kdy mu nějak nerozumím, vlastně asi ani on sám si nerozumí. Takže kolikrát bojkotuje i něco, co by normálně jedl rád...
Zatím nějak nekořením. Jediný, co mělo koření, byla rajská a tu mi s těstovinama taky nesnědl celou porci teda. Tak třičtvrtě a nadvakrát, pacholek.
TRISSIE: mám pocit, že jak je v tom rajče, tak to sní spíš...takže zkusím teď přidávat ty protlaky, uvidíme. Ale ze skleniček mi jí i normoš zeleninu, případně něco se špenátem. Doma mi na to háže bobek povětšinou.
Dřív mi docela baštil "odpad z vývaru" - mrkev, pastyňák, celer, maso, vývar, zmixováno dohromady. Teď mi to leží v mražáku, neb to nechce. Možná to tedy nějak doochutit, případně do toho taky zkusit přidat ten protlak...no uvidim. Dost jídla teď asi přijde vniveč, než přijdu zas na to, jak na něj...