Já jsem svoje setkávání s energiemi a ,,duchy" odstarnovala tím, že jsem se všemi dětmi z okolí u nás na verandě 100let starýho baráku (ve kterém údajně zabili služku a na stromě na zahradě se oběsil jeden z bývalých majitelů - ale to jsem se dozvěděla až posléze) vyvolávala duchy... vedla jsem to já. Nejdřív nic... klasickej smích a všichni prdelky... ale pak jsem si řekla, že když už... a trochu jsem se do toho zabrala a pak jsem řekla, ať se duch projeví tím, že zavře okna... a okna se zavřela i s otočením kliček. Všichni začali ječet a utíkat, zbyla jsem tam sama a měla jsem z toho tenktrát docela srandu. Jenže pak se nám v baráku začala otevírat a zavírat okna, jak se jim zachtělo. Stejně tak dveře.... ty se spíš otevírali těsně před rukou.
Jednou jsme s ex v noci v obyvaku koukali na televizi a porad se nám pomalu otevírali dvere, máma s přítelem spali v ložnici a my je nechtěli budit rámusem, tak je bejvalej šel asi 3x zavřít a na po 4 mu došla trpělivost, vzal židli a dveře podepřel... najednou začala klika rumplovat jako uplně vzteky a po minutě to ten někdo vzdal. Můj ex i když tvrdá nátura a nevěřící Tomáš, měl bobky až za ušima. Když jsem pak šla vyhodit šlupku od banánu do koše, koš mi sám vyjel jako by ze zdvořilosti. Sama jsem ty energie dost vnímala a pár jsem jich dokonce rozlišovala, ,,jeden" mi přišel, že měl docela smysl pro humor... to byl ten, co otevřel ten koš nebo otvíral lidem dveře před nosem, takový ,, Prosím, madam!"
... trvalo docela dlouho, než jsme našli někoho, kdo ten barák pořádně vyčistil...
zážitků mám docela dost, tak vám je můžu postupně dávkovat :)