• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILANLXRDuchové,Poltegaister,strašidla unás..aneb místo kde jsem něco takového zažil,doporučení na místa kde přespat a něco nadp
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    TLUSTEC: Tak víš co, mě to může být jedno, jestli mi někdo věří. Ten dům je zbouranej, měl se tam stavět novej ale nic se zatim neděje. Zahrada chatra :(, je mi z toho vzdycky smutno, kdyz jdu kolem. Jedna vec je, vyzvonit nekomu, ze byl tam a tam na vylete a co se stalo... ale vyzvonit nekomu, kde jsi celej zivot zil a mel tam domov... to fakt ne :).
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MORTWYRTHA: zkus jit na mapy.cz, a umistit sipku :). zahadna mista je treba lokalizovat, jinak se z osobniho svedectvi snadno stane "jedna pani povidala"...
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    JInak divný mi ještě přijde, že i když ten dům už nestojí a 2roky bydlíme jinde. Tak se mi o něm pořád zdá, o současnym vůbec... zdá se mi, jak chátrá a jako by mě volal zpátky... ta velká zahrada s kusem lesa, 4000metrů... bylo to tam krásný i když strašidelný. Odehrává se mi tam asi 50%snů.
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    TLUSTEC: já už nevim, někde na internetu, chodívala jsem tenkrát na xchat do místnosti magie atd.... nevim, kde všude jsem to čerpala, možná to mám ale zahrabaný v šatně u pokynů astrálního cestování... můžu se někdy podívat
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    Já jsem svoje setkávání s energiemi a ,,duchy" odstarnovala tím, že jsem se všemi dětmi z okolí u nás na verandě 100let starýho baráku (ve kterém údajně zabili služku a na stromě na zahradě se oběsil jeden z bývalých majitelů - ale to jsem se dozvěděla až posléze) vyvolávala duchy... vedla jsem to já. Nejdřív nic... klasickej smích a všichni prdelky... ale pak jsem si řekla, že když už... a trochu jsem se do toho zabrala a pak jsem řekla, ať se duch projeví tím, že zavře okna... a okna se zavřela i s otočením kliček. Všichni začali ječet a utíkat, zbyla jsem tam sama a měla jsem z toho tenktrát docela srandu. Jenže pak se nám v baráku začala otevírat a zavírat okna, jak se jim zachtělo. Stejně tak dveře.... ty se spíš otevírali těsně před rukou.
    Jednou jsme s ex v noci v obyvaku koukali na televizi a porad se nám pomalu otevírali dvere, máma s přítelem spali v ložnici a my je nechtěli budit rámusem, tak je bejvalej šel asi 3x zavřít a na po 4 mu došla trpělivost, vzal židli a dveře podepřel... najednou začala klika rumplovat jako uplně vzteky a po minutě to ten někdo vzdal. Můj ex i když tvrdá nátura a nevěřící Tomáš, měl bobky až za ušima. Když jsem pak šla vyhodit šlupku od banánu do koše, koš mi sám vyjel jako by ze zdvořilosti. Sama jsem ty energie dost vnímala a pár jsem jich dokonce rozlišovala, ,,jeden" mi přišel, že měl docela smysl pro humor... to byl ten, co otevřel ten koš nebo otvíral lidem dveře před nosem, takový ,, Prosím, madam!"
    ... trvalo docela dlouho, než jsme našli někoho, kdo ten barák pořádně vyčistil...

    zážitků mám docela dost, tak vám je můžu postupně dávkovat :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MORTWYRTHA: o tom slysim poprve, ze by takovyhle "ritual" mel existovat - nejake podrobnejsi info? odkud ses o tom dozvedela?
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    MIXER: No... s tím zrcadlem... já jsem jednou zkoušela v zrcadle rituál, kdy máš uvidět své tváře v minulých životech... už nevím přesně, jak se ten rituál dělá, je to cca 10let zpátky, jen si matně pamatuju, že se máš v určitou hodinu nebo den a se svíčkou pod tváří dívat sám sobě v zrcadle do očí a prosit ať uzříš tváře svých předchozích těl.... mně se teda obličej v zrcadle měnit začal... a bylo to kurva nepříjemný zjištění, že to funguje... vydržela jsem to pozorovat asi 20vteřin a pak jsem toho nechala, rozsvítila a nespala celou noc strachy... never more :).

    Takže podle mě na tom něco bude... zrcadlo jakož to předmět, který v sobě odráží určitou realitu, ale podle mě je to spíš o síle tvojí myšlenky...jestli jsou v něm vidět duchové, kdo ví. :)
    MIXER
    MIXER --- ---
    PAMETNIK: no asi to možný je.. nebo je máme oba, protože včera večer např. když To tam bylo, tak se mi zdálo že ji slyším popotahovat, nebo potichu brečet a když večer přišla, tak mi oznámila, že se mnou vlastně nechce jít na večeři a přišlo mi to, že ač jsme si to neřekli, tak že v duchu už se se mnou rozešla..
    Ale nevim, jestli má nebo nemá, já to nepoznam..
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: A nema pritelkyne telepaticky vlohy ?? To by dost vysvetlovalo (i ten "zlej vyraz oci a tvare" v souvislosti s tim, co pises v jinym klubu) :-)
    MIXER
    MIXER --- ---
    TLUSTEC: to je teda dost brutální hra.. Těmhle věcem zas natolik věřim, že bych něco takovýho opravdu nechtěl riskovat, stejně jako si třeba zahrávat s nahráváním EVP apod..

    Každopádně když o tom přemýšlím, může to nějak spojovat přítelkyni (za předpokladu, že zdědila po babičce nějaké vlohy pro paranormální schopnosti), když zrovna v tom snu se i tenkrát zjevila v tom zrdcadle ona? Přitom sen byl jako živej (což byly všechny, ve kterých jsem se s Tím setkával) a vlastně nebylo v tom nic vyloženě hnusnýho nebo "strašidelnýho" kromě toho, jak divně zlej měla výraz očí a tváře..
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    MIXER: zrcadlo je divny fenomen, napr. cely efekt "bloody mary" na nem stoji, a tato divna morbidni anglosaska detska hra ma dokonce i sve heslo na wikipedii:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Bloody_Mary_(folklore)
    MIXER
    MIXER --- ---
    PAMETNIK: asi to časem zkusím, zatím mě to nijak moc neobtěžuje, na ty divný pocity si člověk docela rychle zvykne :)
    A co ty zrcadla? Máte s tím někdo zkušenost?
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Ono to smesny prave neni. Jen mne to nenapadlo. To "behani mrazu po zadech" totiz vypada na nejake (bio)energeticke pole, ktere je dostatecne silne aby tenhle pocit zpusobilo. A to se muze sirit prave tou stoupackou.
    Nejlepsi by bylo pozvat nejakeho zkusennejsiho senzibila (proutkare), aby to tam promeril. Podle meho nazoru tam opravdu neco paranormalniho muze byt.
    MIXER
    MIXER --- ---
    BLAF: tohle mi zní až trochu směšně, nicméně je fakt, že v koupelně , předsíni a na záchodě jsou ty pocity nejsilnější a občas, když mi začne běhat mráz po zádech, tak mám docela strach se dívat do zrdcadla - za prvý o koupelně a zrcadlu byla jedna z těch živejch nočních můr, za druhý mam z duchařskejch filmů zažitou představu, že v zrcadle člověk může spatřit to, co na vlastní oči ne - a docela rád bych, aby mi tu někdo zkušenější řekl, že je to další klišé a že zrcadla takhle nefungujou :D
    BLAF
    BLAF --- ---
    PAMETNIK: V panelaku by me to neprekvapilo, paranormalni jevy casto vlezou do stoupacek...
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Neslo mi o nejaky pohrebiste. Spis geologicke zlomy a jine geoanomalie v podlozi. Tam se prave nejcasteji vyskytuji paranormalni jevy. Ale sedmy patro uz je moc vysoko na tohle .... .
    MIXER
    MIXER --- ---
    PAMETNIK: je to byt v 7. patře, panelák starý nějakých 25 let.. Takže ani indiánský pohřebiště.. Ale přemejšlím i o tom, že to můžu dělat já, nebo přítelkyně, která asi to nadání k těmhle vecem má po babičce (např. když jsme se rozešli cca na 3 měsíce, tak napsala při odchodu prstem na zrcadlo "nikdy na tebe nezapomenu" a i když jsem ho myl jarem, který by podle mě tohle měl vyřešit, tak ta stopa tam zůstala a po orosení zrdcadla se to tam objevilo pokaždý znovu - zmizelo to až potom, co jsme se k sobě vrátili..
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Z tohohle nevylucuju, ze se tam opravdu neco muze dit. Ale co se tezko takhle rika. Je to bytovka, nebo rodinny domek ?? Na jakem podlozi to stoji ??
    MIXER
    MIXER --- ---
    jj, to dava smysl, ale jde to většinou ruku v ruce, přeběhne mráz po zádech, nastupuje pocit, že se mnou v obýváku něco je, kočky sledují a do toho se sekne televize.. Až začne zhasínat světlo, tak začnu mít asi opravdu bobky :D
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MIXER: Viz: PAMETNIK: . To je tim ze nejsou presnejsi udaje. Pri kalsickem DVB-T jsou multiplexy. To, ze mas kabelovku ale nemohu cuchat (neni to totiz uzeny :-P). Tak u kabelovky je moznost i vypadku jednotliveho kanalu (uz z principu fungovani toho rozvodu) u pozemniho DVB-T to mozne prakticky neni (bud vypadne cely multiplex a nebo cely funguje).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam