SALAM23: Ahoj, jak jsem tu
GILHAD: zminoval, koupil jsem si laciny lasercutter z ciny (
https://www.aliexpress.com/item/32844498227.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d9lJdUQ ) a ted bych ho chtel trochu potunit. Nejvic mi vadi, ze vsechny ty draty tam tak nejak blemcaji vsude mozne ve vzduchu, po pracovni plose, pod laserem a tak, nektere jsou prehnane dlouhe, jine kratke, takze se mi jedna krabicka vali na pracovni plose a musel bych ji rucne davat z dosahu laseru, pokud bych chtel vyuzit vetsi cast plochy (zatim jsem delal motivy kolem par centimetru, tak to bylo fuk) - no proste hrozne vrabci hnizdo ...
Ted tu vidim tvoji "mandarinku" a desne zavidim ten cable management - Cable Drag / Chain Wire Carrier na vedeni kabelu - mohl by ses podelit o to, jak je to tam mechanicky resene (a jak to planujes na ty 2 dolni pojezdy)?
(Hlavne jak je tam vzadu udelane, aby se ten retez neprovesoval a nelezl kam nema? Idealne kdybys mohl dat fotku zezadu, kdyz je ta hlava tak napul cesty a pak u toho druheho dorazu, nez je ted.)
A pak jeste dotaz, jake kabely pouzivas pro ty motorky posuvu - ja tam mam nejakou cinu, ale potreboval bych misty delsi, radsi zcela nove.
Predem diky