• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: prosímtě, tohle je slepá ulička. Danny má pod palcem půlku českýho Internetu, zrovna IP adres si může na svoje fake idčka vyčlenit kolik bude chtít...
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    LINSOS: Ale ty tam teď najednou máš:
    poslední přihlášení 19:53:31 14.3.2019
    takže na rozdíl ode mě jsi trvale přihlášený nebyl - to útěkem k jinému tématu nezakecáš.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Uplne vypinani je podle me nesmysl - je to mimo jine take zdroj (vcelku smysluplne udrzovanych) informaci pro decka ve skolach a ty jeste tuhle nadnarodni politiku jednak casto asi ani nepochopi a hlavne ani v dohledne dobe rozhodne zadny tlak na evropske poslance nevyvinou. Navic si nemyslim, ze ve vztahu ke clanku 13 byla zrovna Wikipedie nejak problematicka - ty bude spis trapit clanek 11. Protestovat se prece da i jinak, nez realnym rozbitim zakladni funkce samotneho webu...
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    KRAMERIUS: Na NYX není potřeba se přihlašovat každý den. S jedním přihlášením je možné vydržet klidně celé týdny. Ty sám ses naposledy přihlásil taky před dvěma týdny. Detektive! Stejně jako další šmíraci na mém profilu. To je fakt zajímavý! Ale já to chápu! Je potřeba vytvořit mlhu. Aby nebyly průsery Pirátů tak vidět! Tož se radši řeší hovadiny kolem. Od Anofertu se Piráti učí fakt velmi rychle! :-D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    @Wikipedie směřuje k bezprecedentnímu kroku. Dne 21.3 se nejspíš zcela vypne česká mutace na protest proti zamýšlené evropské směrnici o autorském právu.
    Konec svobodného internetu v EU? - Stránky 16 - Fórum Pirátské strany
    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=353&p=611695#p611695
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: tak se musim opravit, ona uz je cela ta novela defacto uz upecena. Jde konkretne o tisk 206, ze ktereho by ta novinka mela vychazet. Je to tam docela "zajimave" zakamuflovany - klicovy podle vseho bude vyklad textace upraveneho § 5 (a s vyjimkama ad upraveny § 61). A take o tom, kdo ten vyklad bude provadet - formulace typu "ma se za to" jsou podle me vzdycky nebezpecne, to hodne zavani tim "jak se urednik zrovna vyspi" - a minulost takovych pripadu zrovna ve vztahu k FU pamatuje hromadu. Obligatne financak motivovany maximalizaci vybranych dani to bude jiste posuzovat jinak a asi daleko extenzivneji - nez treba nezavisly organ dohlizejici na hospodarskou soutez ci jina instituce bez prime vazby na FU. Pirati se u zaverecneho 3.cteni k zakonu jako celku loni v prosinci zdrzeli, senat pak to vratil - pak uz se par Piratu podporujici tento zakon tedka v utery naslo. Kazdopadne obrana bude blba, soudni tahanice na tohle tema jsou na hodne dlouhou dobu (opet viz praxe - mj. k zajistovacim prikazum).
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    CAIDEL: Jo jo, 3 týdny se na nyx nepřihlásí, ale slyší dobře. Jak se o něm zmíníš, tak se tu za 2 hodiny objeví. :-))
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    XCHAOS: Co to zase meleš? Kdy jsme se tu spolu bavili o DPH? Je jasné, že po kauze s policejní cenzurou internetu tu máme další podstatné pochybení. Hlavně že mají Piráti tolik poslanců a asistentů. Co tam tedy dělají? Užívají levného chlastu ve sněmovní kantýně?
    Piráti se vlastním programem rozhodně neřídí. Piráti mají v programu transparentnost. Dodnes přitom Piráti nezveřejňují zápisy z jednání poslaneckého klubu. Pochopitelně. Piráti se bojí veřejné kontroly.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINSOS: Danny, vždyť dobře víš, že o DPH z Junáka se s tebou normálně bavíme, i když se neschováváš za LINSOSe...

    Zatím jsem si teda nevšiml, že by Piráti něco takového měli v předvolebním programu.
    LINSOS
    LINSOS --- ---
    XCHAOS: Vždyť Piráti někdy sami ani neví o čem hlasují. Občas se to i na veřejnost provalí. A poté následují hloupé výmluvy Pirátů na množství práce ve Sněmovně. Jóóóóó, to už to známe. U té DPH to bude dozajista stejné.
    S podobnými průsery se zajisté nikdo od Pirátů veřejně chlubit nebude. Ono se to už nějak ututlá a něčím jiným zakecá. DPH odváděná z členských příspěvků do Junáka náš stát jistě finančně zachrání.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tak se proslýchá, že díky odstoupení jednoho kandidáta jsem se posunul z 24. na 23. místo... ale psst :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LINKOS: Ti akorát řeknou, že jsou kolegové z práce za stejným routerem :) Jinak na tom není co řešit, jasnější už to být ani nemůže :)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    CAIDEL: hele, nyx eviduje ip z ktereho se prihlasujes, mozna by nebylo od veci poslat dotaz, zdaly se schodovalo :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    HONCKA: Protože byl DANYSEK puštěn zpátky a nebylo potřeba používat druhé ID :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LINKOS: linsos last login 25.2.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: klid, já tě zatím neignoruju. Ale fakt je, že téma, jestli Piráti teda podporujou zavedení DPH pro spolky nebo ne, to je fakt docela zajímavá otázka.

    Já třeba byl na Paroubka dost nasranej, když mě nuceně přihlásil k DPH, ve své době, jako drobného živnostníka.. .klientům jsem o to DPH samozřejmě zdražit nemohl, to by utekli, a málem mi to položilo...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    OOHN: danysem me ma v DI jako mraky dalsich,tak ze ja fakt nevim co tu zvani. Linsos taky zmizel,tak nevim jestli tady nejsem v DI
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Ten titulek mluví za vše
    ODS nadbíhá pravdě a lásce, musí vzniknout nová pravicová strana, míní Klaus - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...ds-klaus-starsi-nova-politicka-strana-klaus-mladsi.A190314_125312_domaci_kop
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam