• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: o to vubec nejde... ale ty cisla nic nerikaj v momente, kdy muzu zahlasovat pro vic a klidne protichudnych variant soucasne... "pane poslance, jste pro nebo proti navrhu" ... " ja vam nevim, tak jsem zakrizkoval projistotu oboji" :D Jak ty cisla muzou byt pak presna a o necem vypovidajici? Cely ten system je... ehm... postavenej na hlavu - by design. Fakt si neumim predstavit, ze podobne haluzne by se hlasovalo o odvolavani kohokoliv treba v parlamentu ;-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KRAMERIUS: nemam potrebu, ale muzu to komentovat a smat se. to jako volic muzu uplne v pohode. stejne jako se smeju starsim brachum piratu, komunistum.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    VYHULENY_UFO: Staň se členem a navrhni změnu. Jinak jim do toho nemáš důvod kecat, je to vnitrostranická věc.
    OOHN
    OOHN --- ---
    Některejm lidem se prostě nezavděčíš :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KRAMERIUS: no, to ze si 770 lidi resi michalka mi nevadi, spis je sranda porozorat, jakej je vlastne zajem piratu o piratskou stranu. 770 lidi mi prijde kurevsky malo a paklize maji pirati nejaky interni referendum s kym v parlamentu hlasovat, docela me desi, ze tehlech cca 800 lidi zdruje celou republiku a jeste si davaji dlouhy hlasovaci terminy a nehlasuji jenom v jeden den.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    DANYSEK: Při běžných volbách se procenta také zveřejňují z počtu odevzdaných hlasů, ne z celkového počtu oprávněných voličů. Jinak by třeba výsledky voleb do Bruselu nebo do senátu byly velice smutná čísla :-)
    Takže 38% a 48% ze 770 volících jsou správná čísla (zaokroulovací nepřesnosti zanedbám).
    A protože se řešil návrh na odvolání a Michálek nebyl odvolaný, vychází z toho, že obhájil.
    OOHN
    OOHN --- ---
    Piráti se hádali. Měli bychom jim za to poděkovat | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    https://nazory.ihned.cz/c7-66670410-rspdh-bb3f6459a9bce85
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: koukam ze Michalek je dobrej lhar, co rad prekrucuje fakta ;-)
    Michalek: Členská základna rozhodla, pro odvolání hlasovalo 38 %, proti odvolání 48 %, celkem se účastnilo 770 členů, což je rekordní účast 76 %
    Pikal: Připomínám, že voliči měli možnost označit více možností, nebo odevzdat prázdný lístek.
    Žádná z možností nezískala většinu. Celostátní fórum tedy nijak nerozhodlo.


    ...takze procenta uvedene Michalkem jsou prokazatelnou lzi (vyjma samotne ucasti) neodrazejici skutecna fakta o tom, kolik procent clenske zakladny volilo kterou moznost (a to prejdeme to, ze dalsich skoro 24% hlasu bylo pro odroceni veci, treba jen proto ze se nemeli chut tou zumpou probirat a dokonce zavadejicim zpusobem interpretuje vysledek :-) A jak pise Pikal, ve vysledku CF ve veci nijak nerozhodlo - ackoliv Michalek to okamzite interpretuje tak, ze obhajil. A jen tezko muzeme identifikovat, kolik lidi teda zvolilo vice moznosti (natoz ktere z nich, ne-li vsechny?). A je vtipny, ze i u tak jednoduche veci jako odvolat/neodvolat/odrocit jsou Pirati schopni vyprodukovat takovy komplikovany system hlasovani produkujici na svem konci ne zcela jednoznacny vysledek... :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Jen si to tu odložím
    Michálek zůstane místopředsedou Pirátů, pro jeho odvolání hlasovalo 294 z 1008 členů — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/...rozhoduji-o-odvolani-michalka-z-vedeni-strany-jasno-bude-dnes-vecer
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //jj, warez je neznicitelny a bude pokracovat i po konci warezacky partaje. warez maj delat slusny lidi, ne politici.

    HUDEMA: Konec pirátů neznamená stopku pro sledování filmů na internetu | Názory | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...znamena-to-konec-sledovani-filmu-na-internetu.A191102_191907_ln_nazory_ele
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: ze jo, staci blaboleni na nyxech...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: tolik zbytneho volneho casu opravdu nemam :) Navic to je viditelne misty pomerne solidni zumpa. Jsou rozhodne lepsi veci, nez prokousavani se tunou sr**ek. Takze diky za pozvani, tohle fakt neni pro me :)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: Welcome_to_The_Forum,_I_will_be_your_guide.jpg :) Ale inak si zvyknes, clensky podnet moze zalozit ktorykolvek clen, do samotneho hlasovania prebuble pomerne malo veci (momentalne len Michalek). Ked sa pozries na historiu, tak zistis ze (pred) vianocne odvolavacky su pomaly tradiciou, a rozne flamewars horia nepretrzite tak nejak od zaciatku. Skoro si az hovorim ze by sa ti tam pacilo:)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: ...ja ti nevim, ale na tom vasem clenskem foru se to dle zbezneho pohledu ted spis... solidne rube... tomu rikas soudrznost? :-) Aby nakonec nedoslo na boj s temi vnitrnimi nepriteli... a nebo k nejakemu forku otcu-zakladatelu, kteri budou tou nove pristoupivsi masou pres veskerou tu vstupni "lustraci" postupne valcovani (CF muze ledacos, zeano). Mit rad popcorn, tak sem precpanej.... a jsem posledni tyden ani nemel cas to vic zkoumat... a i tak je to vyzivny :-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VHULENY: vyzera ze ano, vonkajsi nepriatel hejtujuci kade chodi pomaha sudrznosti komunity:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    jeste furt pirati drzi a nerozpadli se?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FEDAJKIN: prosim a ktere casti nerozumis... to, ze jedna z medialne znamych a toho casu spise ne zrovna hezky o piratskych procesech (jsa napadajic vysledky primarek, kde nevyhral) se vyjadrujicich postav od Piratu to okomentovala uz rano stejne jako ty? :-)
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    DANYSEK: wut?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FEDAJKIN: to uz psal nekde i Zandl... od nej to fakt dost pobavilo zvlast po tom, co sam predvedl pri odstupovani ze stredoceske krajske kandidatky... na druhou stranu to obsahove az takovej brak nebude, kdyz to prebira i CRo - zrovna tam obsahovou nouzi netrpi, aby brali vse, co kdo napise... zejo... :) Ale chapu, i u Piratu se bezne jede ad-hominem argumentace u mene pozitivnich komentaru a nehodnoti se obsah sdeleni, ale jeho autor... coz je vzdycky fail ;-)
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    DANYSEK: ...
    Autor je komentátor serveru Info.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam