CYBERKOTLIK: tak články v bulváru evidentně splnily svůj účel...
Já bydlela na Korunovační když se dělala blanka, pamatuje si někdo jak tam vypadala doprava před tím? To byl naprostej masakr!
A zase, a opět, když se deset let neřeší stav silnic a přidruženejch staveb, nebo i řeší, ale než to dosáhne prováděcí fáze, tak to trvá deset let.
Ty tři pruhy na Žitný byly sebevražedný, protože byly fakt úzký a v levym pravidelně trčely zaparkovaný auta. Zažila jsem tam nejednu bouračku.
Prostě se do toho města musíme vejít všichni. Chodci, cyklisti a motoristi. A motoristi se prostě jako ve všech velkejch městech budou muset omezit, protože byli doteď oproti ostatním skupinám protěžovaný jak hovado.
A to že se do 2018 nedělo skoro nic, viděl si co má za sebou IPR? Ono ty koncepce je potřeba vymyslet, a ideálně je vymyslet dobře. Ne jako komunisti plácnout magistrálu mezi Váckavák a Muzeum.
Co mě ale teda sere, a je to spojený s tim automobilismem v Praze, tady pořád něni kam odstavit auto na okraji Prahy. Parkoviště jsou plný v 8 ráno. To fakt není normální. Pokud chce Praha aby řidiči nejezdili do centra, tak ať jim umožní zaparkovat. Jinak se to opravdu nevyřeší. A to jsem čekala že piráti zatlačí víc teda.
Protože každej není balík z venkova co neví, ale lidi co znaj Prahu jako já si najdou místečko kde nejsou zóny, ale je tam supr spojení (22ka, 158ka bus) a budou jezdit do Prahy furt. (Zdravím Spořilov a Zahraďák).