• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    XCHAOS: ODS tím sleduje opak, co IB - (ODS) krmí své konzervativní voliče proti progresivním libtardům (Kamala/Piráti)

já si spíš myslím, že je občas i lepší držet hubu, než zpovykaně kecat do všeho. třeba toho Vondru sleduju dlouho
    hádam se kvůli němu s jedním mladším černoprdelníkem tady a ten to jede přesně jako Vondra 2.0 (EP, Trumpetu atd.)

všimni si rozdílu mezi - já podporuju... hele tamhle ten podporuje. rád bych se držel toho prvního modelu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: tak hlavně, jak tam vysvětlujou, že je dobře, že fórum je zavřený. Nerušit, vládneme...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CHORCHE: omg, ty už za vším vidíš nějakou strategii jak něco má fungovat na někoho.

Jsme jen lidl. Ivan momentálně prostě glosuje z nějakého odstupu, který si může dovolit. O něco se pokusil, nevyšlo mu to, ale to neznamená, že zaleze a bude zbytek života mlčet (to bych podle některých zdejších expertů třeba měl zalézt a zbytek života mlčet i já, že jo...)

Proboha, co tím politici ODS sledujou, těma řečma, že by volili Trump? Sázej na jeho vítězství a podbízejí se mu? bojej se, že to někdo bude po volbách zkoumat? voliči ODS rozhodně v tomhle mají jasno, drtivá většina by volila Harris. Takže tihle politici jdou i proti preferencím svých voličů, když takhle vystupujou...
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    XCHAOS: za mě je dobře říct, jak to má ten dotyčný sám (což je imho jasné) a tohle naoko udivení si nechat do koledy, či profilu typově Jsem zděšena!
    jestli to má fungovat na nějaké zklamané voliče ODS, aby si všimli piráta... no pochybuju, že to tak bude fungovat - hl. volby u nás až za rok
    možná jsem jen unaven tím, že se politici dnes vyjadřují úplně na všechno
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CHORCHE: je dobře, že se vyjádřil
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    plus mi najel Brocast (neviděl jsem žádný díl, vlastně nevím, čí to je)
    ale bude Horák a k brku to bude asi fajn (na FB mi dal v deliriu kdysi BAN :D ale už jen ten start, viz níž)

JH: Dokud si bohatý, tak máš čas na všechny možný p**iviny voe. Můžeš si udělat dredy a hrát na harmoniku a prostě prosazovat Star Trek, žejo.
    2017 se mi podařilo dostat do parlamentu piráty, kteří měli 2% na začátku kampaně a na konci měli 10%. Protože ty se máš strefovat do toho, co lidi chtějí a ne do toho, co jsi. Koho zajímá, co jsi...

Facebook
    https://www.facebook.com/reel/1532995947577274
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PROČ?!?

Ivan Bartoš
    @PiratIvanBartos
    Poslanci ANO, SPD a ODS by volili Trumpa. U prvních dvou mě to nepřekvapuje. Ale jak si ODS chce obhájit člověka, který má komunikaci založenou na konspiračních teoriích a může za útok na kapitol, kde zemřeli lidé? Člověka, který vyhrožuje importními cly, jejichž důsledkem by české firmy vyvážely do USA méně a za horších podmínek? Trump je takový americký Babiš vynásobený 100. Fakt mi hlava nebere, že lidem z ODS imponuje.

https://twitter.com/PiratIvanBartos/status/1853386947516829783

je to k téhle tabulce

[HWLLFFRDD @ Věci Veřejné - Díky přijatým opatřením plníme už letos maastrichtská kritéria.]

jako sorry, ho fakt překvapuje, že lidi jako Vondra a spol. se přiklánějí k Trumpovi? je tady novej?
    komu je ten post vlastně určenej? jako dlouholetej volič Piráta žasnu. oponenti se po něm vozí s úsměvem. přijdeme mi to jako... chci mít obsah, i když už x týdnů žádný nemám a točit DSŘ a ODSÁNO do haleluja taky nejde

laicky bych si dovolil tipnout, že je to ve stylu konzervativci vs liberálové. no nic, další
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ICARUS: no a co když.to Ukrajina kvůli téhle marži projede?
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ICARUS: Jinak, mě ani nejde o to, že do té iniciativy šťoural, ale o způsob, jakým s tím šel ven. Tohle se mělo řešit potichu a v zákulisí, aby se o tom veřejnost nedozvěděla. A ne, že s tím jde hned do médií, neukáže zdroje, o kterých tvrdil, že je ukáže a na výbor se ani nedostaví.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    HONCKA: No, to jsem snad ani radši neměl číst. Nulová sebekritika.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    STAROJDA: třeba tu hlášku o tunelování myslel jako sebekritiku :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DOCKINEZ: Doteď jsem na M. Ferjenčíka neměl jasný názor (nejsem člen, interní dění nevnímám). Ale teda po tomhle jeho vystupování už u mě skončil. Silná zkratkovitá vyjádření snesu ("někdo tuneluje naší stranu"), ale ty zbytečný vulgarity rozhodně ne. Sám nejsem svatej, ale jednoznačně nesnáším sprostý slova v pracovním / profesionálním prostředí. Na meetingách atd. Je to o ohledu k ostatním. Mikuláš tohle očividně ignoruje a určitě je i na svojí ostrost i pyšnej...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ICARUS: podíval ses aspoň do jeho nominačního vlákna? Asi ne, že já se ho na to ptal a tady je odpověď
    Nominace Lukáše Wagenknechta na předsedu České pirátské strany - Stránky 12 - Fórum Pirátské strany
    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?p=894935#p894935
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    SKY_MAX: Pokus o zviditelnění se před volbami, když zpochybňoval českou muniční iniciativu tvrzením, že nějaké jednotky procent dodávek, které platilo Německo, byly předražené. Šel s tím do médií bez konzultace s ostatními účastníky iniciativy a ve výsledku z toho byla hybridně dezinformační akce, za kterou by se nemusel stydět ani Okamura. Tvrdil, že má důkazy, ale nikdy je nepředložil a nějakým médiím i řekl, že mu důkazy zakázala předložit tisková mluvčí Pirátů, která to samozřejmě popřela. Wagenknechtovu verzi ostatní účastníci odmítali, sám Wagenknecht pak na schůzku výboru, kde se toto mělo řešit ani nepřišel.

Tady je třeba nějaké stručné shrnutí: https://plus.rozhlas.cz/jiri-leschtina-podivny-vylet-senatora-wagenknechta-do-nitra-municni-iniciativy-9312299.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ICARUS: o čem mluvíš, můžeš to rozvést?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    První záznam z debaty s kandidáty a kandidátkami na místopředsednické pozice do Republikového předsednictva a to:

Jana Skopalíková
    Michal Bláha
    Martin Šmída
    Markéta Gregorová
    Pavel Bulíček

Moderoval: Tomáš Válek

2024-10-30 19-03-26 Debata s kandidaty a kandidatkami na mistopredsednicke pozice vol1 - Pirátské TV
    https://tv.pirati.cz/w/9cWbPq37ojziwgs84WsRpd

----------------------------------------------------------------

Druhý záznam z debaty s kandidáty a kandidátkami na místopředsednické pozice do Republikového předsednictva a to:

Dominika Michailidu
    Hana Hajnová
    Lukáš Hejduk
    Petr Chaluš
    Tomáš Vymazal
    Mikuláš Ferjenčík

Moderoval: Tomáš Válek

2024-10-31 19-02-47 Debata s kandidaty a kandidatkami na mistopredsednicke pozice vol2 - Pirátské TV
    https://tv.pirati.cz/w/qwLL6Ls3AxsggZ2ft5yJR5
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    LEON_KOWALSKI: 20% strany bolo uz vtedy proti koale s stanom) (a ze som za to nazbieral minusiek:)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: "... došlo akorát ke sjednocení AntiBabiš pro volby příští, ale Piráti současně byli odstaveni v několika krocích. ..." - znovu to zopakuji - odstavili jste se sami, koalicí se STAN, to hlavně a pak následně tím, že jste vlezli do vlády.
    Vy byste měli být Piráti, ne béčko ODS.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ICARUS: když to prezentuje tak, že chtěl, aby za stejné peníze bylo té munice víc... to nebyla úplně proruská iniciativa, zrovna... a prý měl z UA pozitivní ohlasy, že to řeší.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CHORCHE: no, teď už se dostáváme někam: jestli se Piráti na něčem shodnou, tak na tom, že Mikuláše už bylo tak nějak dost ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam