CBRPNK: peněz se neutratilo zrovna málo a ti, co je utratili zjevně neúčinně, asi budou mít co vysvětlovat. V sobotu se volí nové předsednictvo.
PULNOC měla ban, když sem přišla s tím, že bude "postliberální", tak jsem ji předvedl,co to znamená. Dokud se vyjadřuje aspoň marginálně k tématu (což je i budoucnost sociálních sítí jako převažujícího obsahu Internetu... třeba Facebook/servery METY tvořej v naší síti - pracuju jako ISP - prý asi polovinu provozu) tak nevidím důvod, ji banovat. Že působí shitstorm i v ostatních klubech jsem si všiml, její identitu neznám, na druhou stranu, dokud nezačne hlásat přímo nějaké chemtrails, tak je vlastně trocha průvanu v tom zdejším zatuchlém a nevětraném panoptiku vlastně osvěžující. Svým způsobem mi baví, že přichází s tak primitivními argumenty, že je legrace se do nich trefovat (prý ať si lidi provozují blogy s komentářema pod články, místo sociálních sítí... hahaha, a ať si taky jdou sednout s kytarou k táboráku, místo aby chodily na nějaké elektrické koncerty a párties... ať oslovujou slečny v seznamvacím vagóně metra, místo aby se registrovali na Tinderu, apod. ... důvody, proč je dnešní společnost komplexní a proč se nám tu komplexitu nedaří krotit, je ale zajímavé disutovat...)
otázka, jestli zrovna ty jsi ten, kdo kdyby nad Piráty "zlomil hůl", tak to něco znamená, mě přijde poměrně jasná: pokud bych u Pirátů někdy chtěl něco znamenat, budu přesvědčovat ostatní členy, fakt ne tebe (nota bene když ses politických debat na NYXu ani celá léta neúčastnil).