PROČ?!?
Ivan Bartoš
@PiratIvanBartos
Poslanci ANO, SPD a ODS by volili Trumpa. U prvních dvou mě to nepřekvapuje. Ale jak si ODS chce obhájit člověka, který má komunikaci založenou na konspiračních teoriích a může za útok na kapitol, kde zemřeli lidé? Člověka, který vyhrožuje importními cly, jejichž důsledkem by české firmy vyvážely do USA méně a za horších podmínek? Trump je takový americký Babiš vynásobený 100.
Fakt mi hlava nebere, že lidem z ODS imponuje.https://twitter.com/PiratIvanBartos/status/1853386947516829783je to k téhle tabulce
[HWLLFFRDD @ Věci Veřejné - Díky přijatým opatřením plníme už letos maastrichtská kritéria.]jako sorry, ho fakt překvapuje, že lidi jako Vondra a spol. se přiklánějí k Trumpovi? je tady novej?
komu je ten post vlastně určenej? jako dlouholetej volič Piráta žasnu. oponenti se po něm vozí s úsměvem. přijdeme mi to jako... chci mít obsah, i když už x týdnů žádný nemám a točit DSŘ a ODSÁNO do haleluja taky nejde
laicky bych si dovolil tipnout, že je to ve stylu konzervativci vs liberálové. no nic, další