DOCKINEZ: co vlastně kdo od Chvilkařů čeká? já už nevím a nebo spíš nic. občas mi najedou do Feedu, ale je to takové křečovité
nezkoušeli pak ještě po Minářovi něco založit? a zas krach? tohle jim bere body, když to tak failujou. to, že nešijou vesměs do vlády (Blažků atp.) jim bere body...
chodil jsem tady na ně za minulé vlády, při volbách asi předposledně do kraje jsem pomáhal s technikou. byl jsem i na Letné atp. ale dneska bych se tomu asi už vyhnul, nepřijdou mi ani zajímaví a ani přínosní - je to něco jako Němcové kolovrátek, furt dokola
no a jen tak bokem jsem se tenhle týden dozvěděl, že Piráti v KT končej - pujdou max do komunálu s KT21 (vrstevníci, středopravobok, nic moc) nebo s Křížem, což je největší nieamnd z místostarostů a pointa toho 1 ex zastupitele je... dělá tady akcičky s vínem :D
a pokud ofiko nekončej, tak tady zbydou ti zakladatelé a CORE piráti - tzn. rozuměj dealery a huliče, co sami ani zvolení být nechtějí
pro mě bude teda dost opruz volit na podzim, protože buď budu volit ty z Plzně - což moc neznám a považují za zbytečné sem jezdit. nebo ex hejtmana Špotáka (Domažlice, imho podobnej Hřibovi) nebo třetího krajského zastupitele, Haise (Sušice. ale toho tady vlastně taky nikdo nezná) - jestli budou kandivovat do PS tedy nevím, ale zrovna ten Špoták byl schopnej koalovat s kýmkoliv, což mi nevonní - a asi na kandidátce bude, protože tady fakt lidi nejsou a on jako hejtman byl známej...