XCHAOS: tak tam IB řikal něco jinýho. pro mě je to jedno, 2 zelení na jádru nic nezmění
EL_TOPO: ok takže Hollan nemá Piráta rád, že ho nevzali na kandidátku. to neberu, on ten Mates je trošku výbušnej matroš
EL_TOPO: jo Info a lidi jako Půr a Zlámalová, nezájem, ty plivaj na Piráta permanentně a vůbec to nejsou lobbisti
EL_TOPO: i tohle jsem čet, ať už to měla být Olga nebo Miki. co já s tím, Dostála jsem do vystoupení z Pirátů neznal. odpadlíky má každá strana...
jako fajn, můžu to tady číst a občas si přečtu i zapšklýho mloka - jestli mě chcete přesvědčit, ať k volbám ani nechodím, tak na to jdete dobře, jinak opět odnikud nikam
moje pointa byla spíš v tom, že třeba tu legalizaci a další věci jsem čet roky, vycházelo od pirátů, do PS to přitáhli oni... čet jsem i ty studie, kde byl hl. Vobořil, Michailidu a další (a to ještě byla u Pirátů) - takže mi přijde mimo říct, že proto piráti nic neudělali (docela jsem to kritizoval, protože k žádné dekriminalizace defakto nedošlo)
kde o tom mluvil Nacher před 2 roky? nebo Blažek? nebo ten Babiš, co se trávě věnuje od 2016?
kecy prdy bláboly