Snad nebudu moc OT, ale nedavno jsem narazil na
clanek o lnenem oleji. Berte jej s rezervou, ale vypada to velmi zajimave, dokonce jsem si v knihovne pujcil zaznam prednasek zminovane Dr. a ta dama vi, o cem pise, vsechno je vedecky zduvodnitelne.. Myslim, ze to za pokus stoji (treba zmizi vyrazky, co mam od mala, zkusim ;)). Jinak len vychvaluji vsichni, treba clanek nekoho z vas zaujme.. Jen si nedokazu v dnesni dobe predstavit, jak se vyhybat konzervacnim latkam a podobnym skodlivym sajrajtum, by clovek musel nekam mimo civilizaci :D
Ad AVS - ja osobne bych to na hlavu nedal, souhlasim, jak kdosi psal, ze harmonie mozek vs duch/vedomi apod. muze byt velmi citliva (co moje vedomi, az opusti moje telo, kdyz umru, co pristi zivot?), priklanim se k meditacim a tradicnim zpusobum. A co se tyce technol. pokroku, stejne se lidstvo (pokud se driv nepozabijime) podle meho nazoru vrati k prirode, kvantova fyzika zacina odhalovat podstatu sveta a nakonec se stejne dospeje k nazoru, ze vsechno je vlastne strasne jednoduchy :) Doufam, ze nepusobim esotericky, to prosim ne, jsem chemik :o))