CONTINUITY: zkusenosti Karcoolky si myslim zaslouzi trochu vysvetleni:
1, Karcoolka si puskvorec vzala v takove davce myslim napoprve, mozna predtim trochu jak rekla, a myslim ze neni dobre si dat hned takouvou dardu v kombinaci s alkoholem a hulenim, kdyz nevis co samotny puskvorec vlastne s tebou udela
2, navic je Karcooka typ, ktery vseobecne nesnese ve vetsi mire drogy a podobne latky, pro lidi, kteri neumi vyuzit, ci nemaji zkusenosti se zmenou vedomi pod vlivem takovych latek je uzivani zbytecne. K. znam uz dlouho a vzdycky jsem ji zavidela, ze ji staci trocha a ja musim spotrebovat xkrat vic, aby to udelalo to same se mnou.
mi by se treba ted puskvorec hodil, zapomnela jsem ho doma, unavena, nesoustredic se, rada bych sem hodila kvalitni report a nedari se souvisle a srozumitelne napsat toto. po napsani vety ji hned smazu a prepisu v jeste vetsi blabol. ale ve zkratce, prvni zkusenost byla takova. moji uchylkou je lusteni kodovanych obrazku, "griddlers", obvzlast na zachode, zustalo mi tam par nedolustenych, se kterymi se mi nedarilo hnout, po snupnuti a usidleni se na WC, byly do 10minut hotove vsechny. takze vim ze kdyz potrebuju fungovat, puskvorec nezklame, pred spankem si ho zasadne nedavam a ve vetsi mire je mi trochu nevolno, pricitala jsem to tomu specifickemu aroma, mozna to je tim, proc bylo karcoolce spatne....po par tydnech jsem si vsimla ze ho vynechavam, protoze pocituju zavislost, toleranci nikoli, stale stejne mnozstvi, stejne ucinky.
no nic, zkusim znovu napsat report az budu ve vetsi forme, a vyspana, sama jsem zvedava na vysledek.