LA_BETE:
VLKUN:
Problém je v tom, že má na hrudi jizvu a stydí se za to. Proto nechtěl na swingers. Ano, zklamala jsem jeho důvěru. On chtěl abych tam šla, protože cítil, že se něco děje. Že najednou jsem jiná. V tu chvíli kdy se to stalo jsem přestala logicky uvažovat a najednou jsem prostě podlehla přírodě. Neomlouvá mně to. Jenže jsem zjistila, že potřebuji něco víc. Vášeň, chtíč, emoce. Chtěla bych aby to byl ten milenec, ale to se nespraví. Zas pozor, nestojím o milión známosti. Prostě toho člověka znám a to je to podstatný. Když manžel úplně na začátku zjistil, že si s dotyčným jenom píšu naštval se, no pak mi navrhoval ať si udělám účet na amateri.cz a píšu si s někým tam. To ale není ono. Prostě to musí být někdo koho znám. Nějak se mi morálka z toho všeho asi pokřivila a i když mi někde blikala červená kontrolka, já si říkala, že když se to dozví tak snad to pochopí, páč sám uvažoval o tom, že bych ho přivedla k nám. To je celý zamotaný. Na jednu stranu se chtěl koukat jak to s dotyčným budeme dělat, chtěl abych šla na swingers no na druhou stranu jsem pro něj teď odpad. Ano jde o důvěru a tu jsem ztratila, když jsem to zatajila a udělala to bez něj :( Snažím se navrhnout řešení, sypu si popel na hlavu no je asi pozdě. Prostě u něj je to klasická nevěra a má asi pravdu.