SKOT: Ptám se proto, že sám, maje 5400 II, přemýšlím, jestli bych si pomohl nákupem Multi Pro, což je o něco starší model, generačně pokud vím odpovídá 5400 nebo ještě těm starším Dualům, potažmo je myslím mezi, ale umí středoformát.
Díky za popis! Kdybys mi časem hodil do pošty nějakej ten sample s podobným pozadím jako má třeba
toto, tak bych ti byl vděčnej. S udáním filmu. Na tom se nejlíp zjistí ostrost zrna. Ten můj sníkem je Kodak E100S myslím, zrní to jak pytel pšenice.
Co ti u 5400, resp. 5400 II (ta je novější (vlastně poslední a asi nejlepší scanner, co Mina kdy udělala), rychlejší, má odstraněnej SW bug se zaostřováním a dali tam LED zdroj místo tuším katodovýho a odstranili světelnej difuzor a vylepšili SW) chybělo? Celej důvod tohohle psaní je, že bych chtěl vědět, jak je na tom Nikon 5000, současnej asi nejlepší neprofi filmovej scanner (když nepočítám všechny ty Imacony a já nevím, kdo ještě se zabejvá filmovejma scannerama). Má ta Mina teda napiču podavač, za ten by patřilo useknout ruce.