• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYÁjurvéda
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MISHUGGE: :o)) boží

akorát Prashanti jezdí do ČR max 2x do roka na týden, takže to budou spíš nárazové kurzy
    MISHUGGE
    MISHUGGE --- ---
    jedna informace k Prashantimu, ze školy Buď fit mi napsali, že jsou v jednání právě s Prashantim, takže v blízské budoucnosti, bude u nich otevřen kurz Ajurvéské masáže http://www.budfit.info/
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    CONTINUITY: ahoj, už se ten kurz konal nebo je ještě možné se přihlasit
    STEFAN
    STEFAN --- ---
    MISHUGGE: Flandera: http://www.kurzy-maserske.cz/ nebo v rámci ájurvédské školy: http://www.ajur.cz
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MISHUGGE: Kurzy s Prashantim, probíhají jednou ročně, teď bude na konci května a bude zaměřen na práci s marmovými body.

Není to teda komplexní kurz, protože na to tu Prashanti netráví dost času, vždycky je to jednou za rok několik dní zaměřených na nějakou jednu oblast.
    Ale je to naprosto boží :)
    MISHUGGE
    MISHUGGE --- ---
    MISHUGGE: ještě doplnění k mému dotazu: nejlépe v Praze
    MISHUGGE
    MISHUGGE --- ---
    Máte někdo přehled o kvalitních kurzech ajurvédské masáže, nejlépe které jste absolvovali? Nenabízejte mi prosím Dusila.
    JOJA22
    JOJA22 --- ---
    _PINKY: Sama chvala? to je moooc dobre :) jejda..chciplo? preji at nechcipa! a mne snad taky nechcipnou, pak breciiim :-D
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    STEFAN: ...klidne to tam hodte:)
    JOJA22: ...zahradnictvi super, maj fakt vyber a slysela jsem na nej jen samou chvalu...mne teda za oknem vsechno chciplo, ale to bude asi zahradnikem:))
    STEFAN
    STEFAN --- ---
    _PINKY: to by stálo za to dát na nástěnku ;)
    JOJA22
    JOJA22 --- ---
    _PINKY: Vau, to je tady rychlost :) haha a P6, to mam kousek :-D Dekujiiiiiiiii
    PHRANKY
    PHRANKY --- ---
    STEFAN: jj, to vím. ale není koření, který člověk jí celý život a je na něj zvyklý :)
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    STEFAN: jo to bych mel take zajem
    JOJA22
    JOJA22 --- ---
    STEFAN: Tralala, parada! dekujiiiii :)))
    STEFAN
    STEFAN --- ---
    JOJA22: dám vědět, až budou sazeničky k distribuci.. ;-)
    JOJA22
    JOJA22 --- ---
    STEFAN: Dekuji! :) tulsi bych chtela sehnat taky, ale ptam se vsude mozne a zatim nic ;)
    STEFAN
    STEFAN --- ---
    JOJA22: jedině brahmi a tulsí se shání hůř, jinak koupit koření a zasadit do truhlíku nebo na zahradu..
    STEFAN
    STEFAN --- ---
    PHRANKY: třeba takový koriandr je ochlazující a kurkuma je balzámem na játra.. ;-))
    PHRANKY
    PHRANKY --- ---
    CONTINUITY: neboj, podle jednoho cloveka celou ajurvedu soudit nebudu :)

ad moje konstituce, pry jsem pitta se zvysenou vatou. pak mi jeste rekl, ze mam prekyseleny a horky jatra. asi kvuli tomu to koreni.
    rozumim, ze pokud ho nebudu jist, tak se to dostane do rozvnovahy rychleji. ale vzhledem k tomu, co vse mi nedoporucil, jsem si nevedela rady co jist. takze jsem se mesic trapila a nakonec se vratila k normalni strave (vzdycky jsem jedla hodne zeleniny, cesky jidla nejim atd.) a akorat se pokousim poslouchat svoje telo, co chce a jak se po jakem jidle citi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam