dokazi si predstavit dite, ktere ma biologickeho otce, se kterym se obcas styka, biologickou matku, se kterou zije, ktera je transsexualni a zije pro okoli v roli muze, pro dite stale v roli matky, a ktera zije s partnerkou, ktera toto dite spolu s matkou vychovava.
dite vodi v pondeli rano do internatni skolky a v patek vecer ze skolky partnerka "matky", 3 ze 4 vikendu v mesici dite hlida ona partnerka a dite s tim nema zadny problem. ve skolce s tim nemaji problemy ani deti, ktere vedi, ze dite ma otce, matku a pritelkyni matky. toto dite je navic napul african a zije na malem meste, ktere je obyvano pevaznou vetsinou homofobnimi romy nebo rasistickymi bilymi...
v ankete jsem hlasoval pro prvni moznost, ale myslim, ze dnesni spolecnost jeste neni pro adopci deti homosexualy pripravena. navic mi prijde, ze neni dostatek "zapalenych homo-aktivistu, kteri by tento zakon propagovali. gaye to celkem netrapi a nezajima, az na vyjimky, a lesby vic resi platovou diskriminaci v paci a machisticke reklamy v televizi, nez pravo adoptovat si dite.