• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADPsychičtí* upíři*
    vysávání energie, máte s tím zkušenosti, jak se bránit?!
    rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANNA: :-)))))

    NEVILL: ale ona byla zrovna ten případ, že tě chtěla menit, vymodelovat tak, aby s tebou bylo možný trvalý soužití (což, jak uznáš, zapotřebí je, takhle, jak jsi, nejsi k tomu nikterak způsobilej:-)
    Ale ty ses nedal a ona to po čase vzdala, unavilo ji to.
    Ale upír nejsi, neboj .-)
    ANNA
    ANNA --- ---
    NEVILL: zlato, holky se do dýmky necpou! :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    to o mně tvrdila jedna moje ex, nějaký čas poté co se se mnou rozešla, že prý jsem jí vysával energii...je fakt že v bytě měla pěknou sbírku všelijakých kamenů a kamínků a krystalů na dobíjení energie, tak jestli ani to na mě nestačilo, tak vážně nevim... :O)
    GAF
    GAF --- ---
    LALINA: ha! Jdu zkoumat co v této analogii je sání a co opylování. Akorát už vim rovnou, že pohlavnost v tomhle nehraje (minimálně ne jedinou důležitou) roli, protože to jde se všema... ehm... bytostma.
    LALINA
    LALINA --- ---
    GAF: to je pěkný případ výmeny, harmonie: motýl vysaje nektar, ale zároven opiluje květ... je to blahodárná, životadárná výmena...
    od motýlů a květů se učme a nestanou se s nás nikdy upíři .-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    GAF: ale plyšově .-))
    GAF
    GAF --- ---
    LALINA: ooooh, tak jo. Aha, tak proto ten pocit možné podobnosti vysávání něčeho. Nektar duše květu lidí se asi může... :D
    LALINA
    LALINA --- ---
    GAF: ty jsi plyšovej motýl*
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    za obranu ne... rozhodne to nebyl upir co saje krev:D
    LALINA
    LALINA --- ---
    SHKRK: já se ptám, jestli tohle mám považovat za obranu proti upírům, protože vyndavání se z těla jako takové se asi řeší jinde... ptám se na souvislosti s psych.upírama..
    LALINA
    LALINA --- ---
    nemluvím radši ani o tom, že vás předejdou a zabydlej se vám tam sami..jenomže to není tak atraktivní, pač potom nemají už z čeho čerpat, kdyby tam byli sami .-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    nemluvím radši ani o tom, že vás předejdou a zabydlej se vám tam sami..jenomže to není tak atraktivní, pač potom nemají už z čeho čerpat, kdyby tam byli sami .-))
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LALINA: pokud vim tak se tahle diskuze vyvinula az do tohodle bodu, pripada ti ze to sem nepatri???
    GAF
    GAF --- ---
    já mam pocit, že existuje jenom jeden možný způsobe existence a to je být upřímný sám k sobě ne schopností ale vlastností. Tj. jakože to dotyčný prostě tak *má* a basta a ne že se o to někdy snaží atp...

    A to je samozřejmě možné, že takoví lidi jsou i jiní. Netvrdim vlastně, že je jenom jeden možný správný typ člověka (jako třeba tvrdil Hitler). Asi. A to právě nevim.

    A nevim co s tim, protože je to poněkud, ehm, buď a) odsuzující k většině těch "tam" včetně mě! kteří to prostě tak nemají nebo nedávají b) je to pravda a bohužel jenom několik lidí ze sta, jak to tak vypadá průměrně, mají právo na to říkat si správní nebo aby je ostatní za ně považovali.

    A asi mam tendence měnit lidi k tomu, co si myslim, že má být jejich upřímnost sama k sobě, stejně jako to dělat sobě. Ale taky se to snažím nedělat, protože se to prý nemá. Když ono to ve mně tak jako nutká je k tomu navádět. Ku mně osobně mi to jde, ale jenom zdlouhavě.

    Jsem teda upír?
    ANNA
    ANNA --- ---
    LALINA: no jo, ale ideální není jen to, co si třeba ty nebo já pod pojmem ideální představíme. pro upíra je třeba ideál právě to "vychylování jen kvůli samotnému vychýlení, kvůli ztrátě rovnováhy a vzniku stresů". nevim, je spousta způsobů, jak si něco kompenzovat.
    krom toho, proč by měli všichni chtít pro mě to dobrý, vylepšovat mě, učit mě a povznášet mě? a jaký já mám právo tohle po druhejch chtít? dyť bych se takhle chovala právě podle principů upírství, požadovala bych "krmení" zvenčí od druhejch lidí.
    ale co mi brání, abych se poučovala i z toho, co někdo jako ponaučování nezamýšlel?

    imho já se taky někdy chovám poněkud upírsky. dispozice k tomu má skoro každej. (taky jsme ssavci a dokud cítíme závislost svýho přežití na ochranitelském organismu, ssajeme co se dá.)
    akorát postupně zjišťuju, že stejně ssaju vlastní žílu a nikdy bych se takhle opravdu nenasytila.
    LALINA
    LALINA --- ---
    SHKRK: a jak to sopuvisí s tématem ? je cool se vykopnout z tela, ale to jako má být recet na to, jak se vypořádat s psychickými upíry?
    Víte, že jsou i upíři, kteří dokážou tohohle "opustění stanovište" využít a v momente, když se vracite zase do tela (páč tam se prostě vrátit musíte) vlezou si tam tak trochu (nebo hodne) s vámi?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    MUTHA: a rekl jsem sand ze je neco spatne.... pro me tohle setkani bylo jedno z nejprinosnejsich v zivote...
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    MUTHA: hooodne polopate:
    jses ve svem tele tak jak ho znas a procitujes, pak se cosi stane a nejsi ve svem tele, jsi cista pritomnost, neuvazujes nad tim ze jsi mel nejake telo, ci ze byl nejaky zivot ci co bude atd...
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANNA: já bych tam to rovnítko nedávala... teda pokud nedáme rovnítko mezi upírismus a manipulaci.
    upíři imho kašlou na to, jakej jeho zdroj bude nebo nebude.. on jenom vytváří dojem, že "zdroj" je nějak jinak, špatně, než by měl bejt... vychyluje ho jen kvůli samotnému vychýlení, kvůli ztrátě rovnováhy a vzniku stresů- a ne kvůli tomu, aby ten svuj "zdroj" nejak vylepsoval nebo menil podle své ideje..
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    SSAMIAD: Opět opakuji: co nejdříve to začít řešit s přítelem, nebo osobně. Upír nemá právo nabourávat tvojí osobní svobodu, je na čase, aby začal být zodpovědný sám za sebe. Každý má čas od času problémy a potřebuje podporu ostatních, ale všechno má své rozumné meze...
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    ANNA: :)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    MUTHA: a co myslis ze se stane kdyz ztratis fyzicke telo???
    BAMBULA: pokud chces popsat pak te zklamu... jiz to znas, ale nepamatujes !!SE!!
    MUTHA: nevim zda-li je pravdiva... pouze jsem tu napsal co mi rekl
    PAVEL253: s tim bych souhlasil, az na to ze se to delo vsem v mistnosti cca 150 lidi
    KALIPH: a jak to muzes s takovou jistotou rict???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam