• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADPsychičtí* upíři*
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    MUTHA: hooodne polopate:
    jses ve svem tele tak jak ho znas a procitujes, pak se cosi stane a nejsi ve svem tele, jsi cista pritomnost, neuvazujes nad tim ze jsi mel nejake telo, ci ze byl nejaky zivot ci co bude atd...
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANNA: já bych tam to rovnítko nedávala... teda pokud nedáme rovnítko mezi upírismus a manipulaci.
    upíři imho kašlou na to, jakej jeho zdroj bude nebo nebude.. on jenom vytváří dojem, že "zdroj" je nějak jinak, špatně, než by měl bejt... vychyluje ho jen kvůli samotnému vychýlení, kvůli ztrátě rovnováhy a vzniku stresů- a ne kvůli tomu, aby ten svuj "zdroj" nejak vylepsoval nebo menil podle své ideje..
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    SSAMIAD: Opět opakuji: co nejdříve to začít řešit s přítelem, nebo osobně. Upír nemá právo nabourávat tvojí osobní svobodu, je na čase, aby začal být zodpovědný sám za sebe. Každý má čas od času problémy a potřebuje podporu ostatních, ale všechno má své rozumné meze...
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    ANNA: :)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    MUTHA: a co myslis ze se stane kdyz ztratis fyzicke telo???
    BAMBULA: pokud chces popsat pak te zklamu... jiz to znas, ale nepamatujes !!SE!!
    MUTHA: nevim zda-li je pravdiva... pouze jsem tu napsal co mi rekl
    PAVEL253: s tim bych souhlasil, az na to ze se to delo vsem v mistnosti cca 150 lidi
    KALIPH: a jak to muzes s takovou jistotou rict???
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    SSAMIAD: Promluv si o svých pocitech z toho člověka se svým přítelem. Myslím, že pokud je tvůj přítel rozumný člověk, tak pochopí, že se s tím nepříjemným člověkem stýkat nechceš a společně naleznete řešení, jak se mu vyhnout - když ne oba (protože jak sem pochopil tvůj přítel s ním má nějaké závazky), tak alespoň ty.
    Nebo se odhodlej tomu člověku říct na rovinu co si o něm myslíš a počkej co z toho vyleze. Hlavně si ale nevztahuj vinu na sebe za jeho zbědovaný stav, to by bylo totiž absolutní vítězství psychického upíra, které si v žádném případě nezaslouží on, ani jiní psychičtí upíři.
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    MUTHA: jasny, to on mě nenutí se s nim vídat taky, ale spíš díky němu mame hodně problemu...pořád se někde za něj něco řeší, nebo nam najednou zavola, že u nas potřebuje na nějakej čas přespat...prostě mě dost osobně omezuje a přítel je bohužel takovej lidumil, co si jaksi občas necha všecdhno líbit, i když je z toho taky hotovej..
    ANNA
    ANNA --- ---
    no a kolik vampyrismu by ubylo, kdybychom nechtěli lidi a situace měnit k obrazům svých ideálů... koneckonců, co jiného dělají ti upíři.
    ANNA
    ANNA --- ---
    minulý týden jsem si uvědomila, že mě kousance od jednoho lidského takyupíra už prostě nějak netíží... následně se mi zdál sen, kde jsme si to nějak urovnali, tekl z něj takový zelenotyrkysový slizoaspik... nádhera. takže upíři mají i svůj pozitivní přínos, imho, nepřímo dávají možnost aktivního osvobození:)
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    ja mam problém s tim, že mam kolem sebe člověka- upíra, kterého se bohužel nemohu jen tak zbavit...je to kamarad meho přítele...muj přítel bohužel je asi více onrněn, ale ja jsem z toho člověka- upíra pokaždé uplně hotová, je mi zle od žaludku, když s ním konzumuju alkohol, je mi stokrát huř než když to přeženu s někym jinym, často mi je do breku, až hysterického...ten člověk je problemovy už od dětství a pořád se to s ním táhne..je arogantní, lituje se a pokud mu hned někdo nepomuže citově vydírá tak, že nakonec ještě máte pocit viny vy sami...pořád o něco žádá, s ničím neni spokojen, nic mu nevychází, každý za něj musí vše žehlit...mužete mi prosím poradit, jak se tomu mam ubránit? dřív byl tento člověk i muj kamarad, dá se s ním dobře mluvit, ale hlavně když nejste vy v dobré naladě, to se s ním skvěle napojíte, jelikož on v té negativní naladě je pořád...bohužel přítel ho pořád omlouva, ale taky má díky němu problémy, ale nechci mu do toho mluvit..mají spolu určité závazky a povinnosti a nemužu jim do toho nmluvit...a ja jsem bohužel nucena s tímto upírem byt v kontaktu taky, z čehož už poslední dobou mívam strach a netěším se na jakoukoli komunikaci s ním, naopak, je mi zle..
    LALINA
    LALINA --- ---
    a když se podívám na tenhle klub, tak jsednoznačně je to tady modrý, čili největší upír jsem JÁ :-E
    LALINA
    LALINA --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: tohle zní spíš jako tvůj psychickej blok, jako nějakej zásek u tebe... zkus někdy zapátrat, CO presne ti na tom cloveku vadí, PROC te to vysává..a potom je tu jedna taková naprosto dokonale fungující, ale dost tezká technika, jak se toho zbavit.
    Odpustit a pustit....
    LALINA
    LALINA --- ---
    ale hele, pojdme toho nechat, ja se omlouvám, pokud sis neco vzal nějak osobne... pokud se te neco nemile dotklo, prosím, promin mi to, zkusím se vyjadřovat nejak opatrněji...
    LALINA
    LALINA --- ---
    MUTHA: jo jo...a dokonce jsem na to prišla:-))

    je to vždycky, když někde nechtíc narazím na tebe a jeste pár speciálních IDéček... čím to asi bude .-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    někdy si tak říkám, že do určitý míry jsme každej trochu občas manipulátor nebo upír... pokud jsme zároven někdy i ti dávající, je zachována rovnováha a je to v cajku .-)
    nebezpečný jsou jenom extrémy a trvalá vychýlení
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    YBUKO: Právě, ale ten člověk se mnou byl pořád... možná dva ... já nevim jestli je to upír, když ho znám celej život ... ale když ho mám vidět, už jen z toho vědomí je mi na umření, stejně jdu (pže prostě rodina) a pak se snažím být apatická vůči všemu ... udělám si takovou bublinu ... a pak teda je mi strašně ale většinou mě dobijí přátelé...
    LALINA
    LALINA --- ---
    MUTHA: ale dyt jo...máš to jak to máš, nic proti,
    já jsem jenom citlivá na to pseudoduchovní machrování s iluzí a tak... omlouvám se, musela jsem k tomu něco dodat.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: pokud takovou výchovu ve zdraví přežije, znamená to, že si nějakou imunitu vytvořil..
    čili jde to imho
    LALINA
    LALINA --- ---
    YBUKO: já žádnýho takovýho, co by se zmenil, neznám... většinou jsou na práškách , v blázinci a tak podobně..
    LALINA
    LALINA --- ---
    MUTHA: ty si opravdu myslíš, že pro většinu lidí tady je to denní chleba, žít mimo iluzi, mimo "máju", jo? víš, já ti neveřím, že takhle běžně žiješ a tím, že kolem sebe tyhle "moudra" trousíš, si můžou důvěřiví lidi začít myslet, že normální smrtelník, kterej neumí žít mimo máju, nemá šanci... skoro na nic..ani na obranu před upírama a taky nemůže čerpat energii a vůbec je občanem druhé kategorie... A to nechce, tak zakoupí hafo literatůry od castanedy nebo Minaříka, nejaký ty drogy a počne se "vykopávat z těla" , aby mel nárok na energii z vesmíru .-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam