• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: za pul roku si povime
    CROSS
    CROSS --- ---
    WERT: jako že už zase nějaký nepodložený spekulace? :-]
    WERT
    WERT --- ---
    Omg uz zase???

Thinner, Lighter 5th Generation iPad to Arrive in March 2013? - Mac Rumors
    http://www.macrumors.com/2012/12/23/thinner-lighter-5th-generation-ipad-to-arrive-in-march-2013/
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    AILAS: Nene. Normalni zalozky.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    25 Best iPhone and iPad Games of 2012 - Metacritic
    http://www.metacritic.com/feature/best-ios-games-of-2012
    AILAS
    AILAS --- ---
    KASUMI: Nejsou to spíš ty iCloud tabs? Ty po týdnu (pokud Safari neohlásí že je stále má někde otevrné) mizí.
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    6.0.2 je jen pro iph 5 a ipad mini
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HIDARI_LUPO: mne to nenabizi aktualizaci, tze 601
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    KASUMI: asi vypadky icloudu, existuje uz ale 6.0.2
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    stava se mi takovej problem, nevite nekdo prosim proc a jak tomu zabranit?
    mam novej iph i ipad, oboje 6.0.1
    mam bookmarks, na obou zarizenich stejne, syncuji se (asi)
    obcas, znicehonic, mi na ipadu ty zalozky KOMPLET zmizi
    zustane historie, ale bookmarks nejsou.. a to zadny zarizeni vubec nepripojim k itunes.. po dnu to treba zase naskoci zpatky.. nechapu.. v nastaveni NIC rucne nemenim..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CHILDINTIME: jako je to ulet, pac ja s tema kabelama nabijel uz dva ipody, tri iphony a jednoho ipada a nikdy nic, dokonce sem tim dobijel externi baterky na iphona z ciny a to teda dobijet cinskym kabelem cinsky zarizeni, to je stejnej prusvih jako kdyz do google vyhledavace das hledat slovo google!
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    DRAGON: taky jsem tomu nemoh verit..doufal jsem, ze to je treba jenom baterka, ktera se chovala divne obcas..ale vzal jsem to do servisu a rekli, ze je poskozena deska tak ze plnou baterku vybije za 5minut a je to neopravitelny. Takze ted jsem strasne podezrivavej, mozna zbytecne.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CHILDINTIME: ok, je dost mozny, ze lidi v mym okoli maj dobry vibrace, ze by kabel znicil device slysim ted od tebe poprvy..
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    DRAGON: myslim, ze se spis snazil naznacit ze tem kabelum nejde moc verit, ja uz jsem si kvuli blby kombinaci kabelu a autonabijecky jeden iphone kompletne znicil a od ty doby se snazim jet jenom origo..mozna si mel doted stesti, ale jak pisu TIGU, nektery neorigo kabely jsou tak odflaknuty ze maj klidne blbe poradi pinu nebo tak neco a stat se muze cokoliv. Tak jsem mel vetsinu kabelu z dealextreme, nez jsem prisel o telefon. ..takze o ty dva dolary nejde.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TIGU: zas na druhou stranu, proc ho nekoupit, kdyz te to stoji dva dolary a pripadne ho vyhodis, kdyz to nepojede. Je imho zbytecny za nej davat 500.
    TIGU
    TIGU --- ---
    Kabely, ktere se casto v ruznych neoficialnich prodejnach prodavaji jako "originalni" s nimi casto maji spolecny jen vzhled. Tyto kabely casto nenabijeji, nebo nesyncuji. Pokud ipad fungoval s origo kabelem a ted s "novym" nefunguje, mozna je problem opet v kabelu. Nicmene to se tu resi permanentne. Kdyz jeden koupi kabel z ciny za dolar, nemuze se pak divit, ze je nefunkcni :) po tom, co jsem si jeden takovy kabel rozdelal a zjistil, ze cinanovi s pajkou poradi pinu nic nerika a ze jsou klidne 2 a vice spojeny v jeden, radeji si ty kabely alespon propipam ;) usetrit par stovek rocne a pripadne riskovat zarizeni za 10+k mi za to opravdu nestoji.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOLKA: vždyť jsi psala, že s jiným kabelem (od švagrové) to funguje? Už se v tom nějak ztrácím.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    DRAGON: Není rozbitej jen kabel.Nefunguje ani dock konektor.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HOLKA: nejde o prachy, ale o to, ze sis ten kabel rozbila (dite ho rozbilo), tak co jako resis? Proste si kup novej, poslal sem ti link na kabely za 2 dolary vcetne postovnyho, kdyz ti prijde original moc drahej. Taky trosku nechapu co jeste resis..
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Asi nevíte co s prachama, když mi vyčítáte, že se snažím zachránit co jde.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    To je super, to je jak Hercule Poirot. :) Nejdřív
    "Je možný, že koncovku trošku oslintal syn."

pak

"Obávám se že jeho zoubky na konektoru poznají."

a teď že nefunguje ani autonabíječka... jsem zvědavý, kam se to vyvine :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam