• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THE_BALROG: prave, rikam si ze maily a nutne veci bez problemu poresim v iphone a ipad budu vyuzivat hlavne jako reader/gamer/photoeditor/galerie/videa, na tohle vsechno nepotrebuji platit dalsi pausal... ale jeste si to promyslim, zas je mi jasne, ze by me asi stvalo denne resit hotspot atd, jenze ja prave nevim jestli ho denne budu potrebovat, to by chtelo si ten ipad mini pujcit na tyden a testnout :)
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    DRAGON: mam wifi 3 generace, používám ho hlavně doma, v práci a případně v restauračkách (proto jen ta wifi), ale hlodá ve mně, že jsem si měl ten 3G koupit. Sice člověk pak platí další 300 měsíčně operátorům, ale má ho k dispozici pořád. Na druhou stranu, už jsem za ten 3/4rok vlastně ušetřil 3 000 :D (a další 2 000 za rozdíl mezi 3G a wifi verzí).

Na druhou stranu, pokud už máš iphone s funkčním datovým tarifem, o který se nemusíš bát, tka je asi 3G iPad zbytečnost. Nicméně to je má domněnka. :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VFISA: furt resim, jestli v dnesni dobe budu muset kupovat 3G verzi, jestli nestaci Wifi, vecer doma mam wifi, v praci ho asi potrebovat nebudu, porad sedim na notesu), na cestach si muzu udelat hotspot a hodne casto sem na mistech kde wifi je... ok, nema GPSku, ale nekde sem slysel ze stejne pouzivat garmina atd na ipad mini je nesmysl protoze pry neni presny jak v iphonu, navic velikost iphone dost na navigaci staci, ipad mini by asi v pradni casti vozu prekazel.. taky sem cetl v recenzich ze 3G verze zere o trosku vic baterky a kdyz ma clovek zapnute 3G, tak mnohonasobne vic (viz zkusenosti z iphonu)... prave ze porad nevim :)

a do toho resim jestli cekat na retinu nebo vzit prvni generaci. zlo.)
    VFISA
    VFISA --- ---
    MADBANANA: doporucuji s 3G, je to fakt komfort jak svin :)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    JOHNASS: Jak jako jediný? To snad musej všichni, když to nekupuješ na IČO, ne?
    JOHNASS
    JOHNASS --- ---
    ja kupoval v mall.cz, protoze jako jediny daval zaruku 2 roky
    MADBANANA:
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Nějaký alternativy k Apple.cz, kde koupit iPad mini za lepší cenu nebo s kratší dodací lhůtou, než 14 dní? Asi 16GB WIFI nebo Cell, to ještě nejsem rozhodnutej.
    4PTO
    4PTO --- ---
    KALIBAN: jj rad se zase ztrapnim hlavně když to někomu pomůže :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    4PTO: miluju te
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    CASIO G-SHOCK with Bluetooth v4.0 - GB6900AA - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=FKIBaHaAWT8
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HIDARI_LUPO: ono je to těžký když máš rok a půl starý děcko stačí se otočit a nic není na svém miste.

díky všem
    4PTO
    4PTO --- ---
    BEEBLEBROX: nebude, s retinou by byl moc tezky
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    4PTO:
    HIDARI_LUPO: Ok, díky. Teď jsem zkusil Oplayer a vše vypadá funkčně.
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    :)))

AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Muzete mi nekdo prosim poradi jak vyresit nasledujici problem. Blika mi televize i monitor pri pripojeni iPadu. HDMI ani na monitoru ani na televizi nastavovat moc nejde. http://youtu.be/z_tWYLXceu4
    4PTO
    4PTO --- ---
    _PETE_: v goodplayeru mi jedou
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    _PETE_: ja si nekdy titulky musim prevest do spravneho kodovani...nevim jak to resite ostatni?
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    Můžete někdo doporučit nějaký media player, který si poradí s českými titulky v samostantném souboru? Teď jsem zkoušel PlayerXtreme, který titulky zvládá, ale ne českou diakritiku v nich :-/
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    mam zvlastni problem, skoro vsechnu hudbu mam na macu pres iTunes match na cloudu, kdyz sem u kompu a chci cokoliv prehrat funguje to skvele, kliknu zacne stahovat a hraje, pres ipad a remote zahlasi: The song "xxxx" could not be played becouse the original file could not be found.

neresil ste to nekdo, pouzivam remote casto a tohle me stve
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam