• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    WITTGENSTEIN: display ochránit nejde, je moc velkej, když to spadne na display, tak to nevyřeší nic.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KARYSLAV: Taky by mě to zajímalo, měl jsem dva, výsledek dvakrát prasklý displej :( (Podruhé ani ne před týdnem, takže jsem pořád lehce rozhořčený.)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Nemáte někdo tip na Dětem-Vzdornej obal na iPad mini? (výrobce/model etc)
    NASTY
    NASTY --- ---
    Ad kalendáře: roky spokojeně používám app Calvetica. Doporučuji prozkoumat.
    VACA
    VACA --- ---
    Mel bych zase otazecku. Musim rict ze os7 mi vyhovuje a libi se mi, ale je nejakej zpusob jak dostat na pozadi celej, nebo alespon skoro celej obrazek? Chapu ze tam musi bejt po stranach rezerva, kvuli tomu pohybovymu efektu, ale ono to dela ten vyrez brutalni, hrozne moc je toho pryc...:( spoustu obrazku tak strati pointu, kdyz si tam dam trea nejaky umelecky dilko, nebo fotku...

---

Jinak jeste k tem kalendarum, jak jsem tu resil. Jeste jsem se definitivne nerozhodl, ale asi zakoupim ten Calendars, saisuke ma sice super prehled a moznosti nastaveni, ale konfort zadavani novejch udalosti je proste u Calendars vic dotazenej... Zadat novou vec je tam proste radost.. Toceni valcema u jinejch kalendaru me irituje a je to zdlouhavy...
    Nekdo tu taky zminoval zaneseni zaznamu pomoci SIRI, je to sice reseni, ale ne vzdycky se hodi, nebo to proste neni mozne, rozmlouvat s ipadem...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ROBBIMAN: Tak ano nova verze nepomohla
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ROBBIMAN: Co je to za verzi?
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    zkusil bych nainstalovat itunes z dnesního rána
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Tak sem zjišťoval tu chybu a je to itunes chyba OxE 8000003 všude se o tom píse ale řešení jsem nikde nenasel
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    WERT: Aha, ty casaky jsou fakt. Ja tenkrat downgradoval, protoze jsem presel na mini a spis ctu odborny PDFka anebo brousim po netu. Ted uz zrejme pujdu minimalne do 32ky. iPhone pouzivam 64ku, kvuli fotkam. Ale do iPadu se nahravaji zkomprimovane a orezane takze se to dalo zvladnout zatim.
    WERT
    WERT --- ---
    ARMADILLO: no ctu par casaku... a celkem narazim na misto i na 64...
    a to tam nemam ani zadnej film na nejakou delsi cestu.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    WERT: Ja jsem si koupil 16GB dobrovolne :) A smazal jsem hry a koniny a celkem to staci.. na cteni a tak :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    WERT: no ja mam 16gb dvojku, ale uz bych to neudelal. 64 gb cellular za 20,5 tisice: http://store.apple.com/cz/buy-ipad/ipad-air
    WERT
    WERT --- ---
    CLUMP: a nekdo si nekdy kupuje 16GB iPad???? Dobrovolne? :))))
    kolik stoji 64 GB?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    CLUMP
    CLUMP --- ---

KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    WERT: Od doby kdy počítač neříkám každým digitalkám a kalkulačce
    WERT
    WERT --- ---
    KAZATELL: odkdy iPad nebo iPhone neni pocitac? :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CHILDINTIME: Ja počítač už prakticky nepoužívám jen potrebuju hudbu co mam v PC dostat do iPadu pak už počítač nikdy nepoužiju
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    KAZATELL: windows xp se novyma itunes a ios7 zarizenima nejak serou, resilo se to bud tady nebo v iphone diskuzi..na google k tomu najdes hodne veci, moje doporuceni je xp nepouzivat.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: Nee to sem zatim nezkoušel... Spis jsem čekal jestli to není nějaký problem který se týká více lidi tady na foru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam