• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KAZATELL: je to rocni poplatek a nahraje to celou tvoji iTunes knihovnu do cloudu. Primo posle pouze pisnicky, ktere nerozezna.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KARYSLAV: Stačí teda jednorázově zaplatit 25$ pře tahat hudbu na cloud a pak stáhnout do iPadu? Nebo mi ji to za rok smaže?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KAZATELL: iTunes match
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Je nějak možné hudbu z iTunes v PC poslad na cloud? Tak aby se mi synchronizovala a IPadem a iPhonem?
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    KAZATELL: ještě je k dispozici tento návod http://support.apple.com/kb/TS3221
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    U nás to není ani tak na to že jim to chcem dát, (tedy kolega ne já) ale spíš když náhodo to dostanou do pacek, aby to neskončilo průserem :) nebo ho to aspoň minimalizovalo
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WITTGENSTEIN: Vsak ano- levnej android plus pojisteni proti rozbiti a tatik je spokojenej :-)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    WERT: jo to mi stačí :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KARYSLAV: Pořád si ale myslím, že Griffin Survivor je z té nabídky nejlepší (rozbil se nám v něm roh iPadu, ale v obalu to nebylo vidět.) Druhá nehoda se nám stala s tímhle: http://www.case-mate.com/The-new-iPad-Cases-iPad-3/Case-Mate-The-new-iPad-Pop-Case-with-Stand.asp (ten je ovšem znatelně méně robustní, zato elegantnější).

Dneska bych těm spratkům koupil nějaký levný android a bylo by to :)
    WERT
    WERT --- ---
    KARYSLAV: mam od nich na iPhone 5 a uz sem s tim fotil i pod vodou v bazenu:)))
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    WERT: a ty to máš?
    WERT
    WERT --- ---
    KARYSLAV: co tohle?
    Apple iPad Mini | LifeProof
    http://www.lifeproof.com/en/ipad-mini/?path=TopNav
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    WITTGENSTEIN: display ochránit nejde, je moc velkej, když to spadne na display, tak to nevyřeší nic.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KARYSLAV: Taky by mě to zajímalo, měl jsem dva, výsledek dvakrát prasklý displej :( (Podruhé ani ne před týdnem, takže jsem pořád lehce rozhořčený.)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Nemáte někdo tip na Dětem-Vzdornej obal na iPad mini? (výrobce/model etc)
    NASTY
    NASTY --- ---
    Ad kalendáře: roky spokojeně používám app Calvetica. Doporučuji prozkoumat.
    VACA
    VACA --- ---
    Mel bych zase otazecku. Musim rict ze os7 mi vyhovuje a libi se mi, ale je nejakej zpusob jak dostat na pozadi celej, nebo alespon skoro celej obrazek? Chapu ze tam musi bejt po stranach rezerva, kvuli tomu pohybovymu efektu, ale ono to dela ten vyrez brutalni, hrozne moc je toho pryc...:( spoustu obrazku tak strati pointu, kdyz si tam dam trea nejaky umelecky dilko, nebo fotku...

---

Jinak jeste k tem kalendarum, jak jsem tu resil. Jeste jsem se definitivne nerozhodl, ale asi zakoupim ten Calendars, saisuke ma sice super prehled a moznosti nastaveni, ale konfort zadavani novejch udalosti je proste u Calendars vic dotazenej... Zadat novou vec je tam proste radost.. Toceni valcema u jinejch kalendaru me irituje a je to zdlouhavy...
    Nekdo tu taky zminoval zaneseni zaznamu pomoci SIRI, je to sice reseni, ale ne vzdycky se hodi, nebo to proste neni mozne, rozmlouvat s ipadem...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ROBBIMAN: Tak ano nova verze nepomohla
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ROBBIMAN: Co je to za verzi?
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    zkusil bych nainstalovat itunes z dnesního rána
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Tak sem zjišťoval tu chybu a je to itunes chyba OxE 8000003 všude se o tom píse ale řešení jsem nikde nenasel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam