• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    20 Must Have iPad aplikaci - input

Results

Širší debatu o nedostatku konektorů směřujte sem: [ Tablet ] | Existuje také klub [iBooks 2, iBooks Author]

rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    PAYA: To je klidně možný, tohle platí pro samotný adaptéry na apple.com
    PAYA
    PAYA --- ---
    CROSS: Ja mam k iPad Air2 10W nabijecku
    CROSS
    CROSS --- ---
    DRAGON: Zdroj k iPadu, ne ten placatej, má výkon 12 W, k iPhone ten placatej 5 W.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KICHI: no ja tim jenom chtel rict, ze spolehat se na ty originaly evidentne taky uplne nejde a staci se treba na Aliexpress podivat na hodnoceni a podle toho vybirat, jsou tam vyrobci, kteri umi a umi za malo.

ipad i iphone nabijecky davaji obe stejne 5V ale ta ipad ma vic amperu.
    KICHI
    KICHI --- ---
    DRAGON: to, že se ti pokazila jedna Apple nabíječka ještě fakt neznamená, že to co jsem napsal není pravda..... A ano, abych to upřesnil mířil jsem především na levné čínské napodobeniny, které se jako originál tváří.
    Pokud člověk nechce brát originální Apple, pak je druhou nejlepší volbou od jiného výrobce, s certifikací MFi, třetí dobrou volbou je nějaká renomovaná značka, ikdyž bez MFi certifikace.
    PAYA: iPhone nabíječka dává 5W, kdežto iPad nabíječka (kostka) dává 10-12W.
    PAYA: tohle jsou nabíječky, které oficiálně rozhodně nejsou Apple CZ oficiální distribuce, jelikož nic jako "bulk" balení Apple do obchodů nedodává. Podle drbů jsou to nabíječky ze stejné fabriky, jako vyrábí pro Apple, akorát vyrobeno mimo dodávky pro Apple. Jestli to tak fakt je, těžko říct.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CROSS: jasny, no, tak ono je nutny nekupovat uplny sracky, ale treba od vyrobcu, ktery vyrabej primo pro Apple nebo jiny zapadni znacky. Uplnou noname za dolar bych si asi taky nekoupil
    PAYA
    PAYA --- ---
    CROSS: Dik za tip. Ja primarne chci ten power adapter nabijecku, jelikoz je i rychlejsi nez ta klasicka od iphonu, nabijim s tim taky vsechno.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DRAGON: k iPadu odpálenýmu Apple nabíječkou nemám co říct, co psal Kichi se týká zejména takovýho toho sortimentu v čínskejch webíků... jsou o tom na netu články, kde nějaký takový zdroje rozbírali a vypadalo to fakt jako kdyby to číňan smotal někde na koleně jenom z drátů.

BTW na nabíječky (ale to se týkalo myslim těch k telefonům) jednu dobu běžel nějakej recall program.

Ta ikeácká nabíječka mi přijde super, doma mám v permanenci dvě (4 telefony, 4 iPady, hodinky...) už dost dlouho a bez problémů.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WERT: byl uz po zaruce, vysrali se na mne
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: A dali ti novej?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CROSS: no vsak, treba to, co pise Kichi je uplnej nesmysl, protoze treba mne iPada odpalila spatna Apple nabijecka (ten den sem ji dotah z Alzy). Takze asi tolik k jedinecnosti Apple produktu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PAYA: nabíjim iPhony i iPady nabíječkou Koppla (vtipné jméno...) a nepozoruju žádné problémy.
    PAYA
    PAYA --- ---
    PAYA
    PAYA --- ---
    KICHI: Jasne, ze nevyplati :) stejne koupim original. Spis me to zajimalo, potvrdils my, co jsem si myslel.
    KICHI
    KICHI --- ---
    PAYA: opakované nezávislé testy tvrdí, že se neoriginál nevyplatí. Je tam tak 1/3 elektroniky oproti originálu.
    Vyplatí se ti riskovat o mnoho dražší iPad?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    PAYA: CZC ho má za 499kč .... to se myslím vyplatí investovat...
    PAYA
    PAYA --- ---
    Nevali se nekomu doma nevyuzity Power adapter pro iPad?

Odkoupil bych za nejakou rozumnou cenu :)

Deti my muj znicili a necelych 600 se ma za novej davat nechce.
    Pripadne jak je to s tema neoriginal co se daji sehnat kolem 3 kil? Da se tomu verit, nabiji to?
    ALI
    ALI --- ---
    DIE_DIE: jak rikam, ten muj stroj taky uz nebyl z nejvykonnejsich... ale na paletky je to zas dobry, zvlast kdyz mas proste jenom monitor laptopu a k tomu ipad.
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    ALI: jo tak pravě že ipad používám ted jako "2. plochu" ale spíš tak že tam mam věci jako Spotify, maily, skype, youtube atd. ale jako appky.. takže mi to vlastně nezatěžuje macbooka, na kterým mužu dělat jen práci.. tim pádem s Duetem bych spiš 2x víc zatěžoval laptop a bylo by to to same.. hm..

právě víc než na kreslení (to je mi jasný že tam ta odezva neni takova, navic tužka co za něco stoji je draha) jsem chtěl otestovat jak to je produktivní na panely nastroju a tak, a zda je to v praxi k něčemu.. no asi na to kašlu, nebo to koupim na zkoušku (pokud nevíte, tak v appstore se da dost v pohodě po par dnech napsat že vam to nevyhovuje a na 90% vam vráti platbu)
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    DIE_DIE: na simulovani kresleni na tabletu ala cintiq je mozna lepsi Astropad.
    ALI
    ALI --- ---
    DIE_DIE: ja to mel v setupu air i7 2011 + ipad mini a na nejakou vaznejsi praci mi to prislo pomaly. je to imho super na odladani veci, co by mel clovek na druhy plose, takze treba mail, messages pripadne paletky v indd/ps atd. na malbu, pokud myslis jako kreslit perem na tabletu a videt to na ipadu, mi to prijde naprosto nevhodny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam